Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλης Καλλίδης: “Όταν πάω κάπου, το συνδυάζω με μέρη που έχει κάνει βίντεο κλιπ η Μαντόνα”

«Πήγα να δω πού γυρίστηκε το Frozen, 4μιση ώρες μέσα στην έρημο για να φτάσουμε στην πιο επικίνδυνη έρημο του κόσμου, την πιο καυτή. Μετά με έβριζαν οι φίλοι μου, συμπλήρωσε

O Βασίλης Καλλιδης μίλησε για τα μέρη που έχει ταξιδέψει αλλά και τη φιλία που θεωρεί πολύτιμο αγαθό.

Αρχικά ανέφερε: «Εγώ όταν πάω κάπου, συνήθως μακριά, το συνδυάζω με μέρη που έχει κάνει βίντεο κλιπ η Μαντόνα. Το κάνω για να γελάσουμε. Όταν πήγα στον Άγιο Δομίνικο για να μαγειρέψω για το Survivor, είδα το νησί La Isla Bonita, πήγα για να το δω να το πατήσω.»!

Και πρόσθεσε: «Πήγα να δω πού γυρίστηκε το Frozen, 4μιση ώρες μέσα στην έρημο για να φτάσουμε στην πιο επικίνδυνη έρημο του κόσμου, την πιο καυτή. Μετά με έβριζαν οι φίλοι μου. Στη Βενετία βρήκα τη γέφυρα που γυρίστηκε το Like a virgin. Για το Insta τα κάνω, για πλάκα. Δεν πάω γι αυτό. Μόνο δύο φορές την είδα φέτος, στο Βερολίνο και στο Παρίσι».

Και υπογράμμισε: «Πάμε Βερολίνο κι έχω πάει εγώ νωρίτερα λίγες μέρες που μου αρέσει να γυρνάω και λέω ας αφήσω ένα καλό εστιατόριο να πάω με την παρέα μου. Πάμε, καθόμαστε μέσα, βλέπουμε τον Απόστολο Μητρόπουλο, πιάνουμε κουβέντα. Βλέπω την παρέα όλη του Απόστολου να είναι αναστατωμένη. Λέω τι πάθατε έγινε κάτι; Λένε “που να στα λέω, πριν 10 λεπτά μπήκε η Μαντόνα”. Εμείς τρώγαμε κι εκείνη ήταν από πάνω. Το αστείο είναι ότι έγώ μέθυσα και βγαίνουμε έξω και βλέπουμε να σχολάει ένας κύριος από το ξενοδοχείο. Τον ρωτάγαμε τι έφαγε τέτοια ώρα 12μιση το βράδυ. Μια σαλάτα έφαγε. Χάρηκα που πήγα και την είδα, αλλά στεναχωρήθηκα γιατί το σόου ήταν λίγο, έλειπε η σπίθα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι ό,τι πολυτιμότερο οι φίλοι. “Ξεβρακώνομαι” μπροστά τους. Είμαι ευγνώμων και με ανθρώπους που με βοήθησαν στην καριέρα μου, όπως δημοσιογράφοι γεύσης. Σε κάποιους δημοσιογράφους λέω ακόμα ότι “εσείς με φτιάξατε” και χαίρονται και χαίρομαι που το λέω. Στην Ψυχούλη δεν λέω ευχαριστώ γιατί θα με βρίσει».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου