Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Βρανά: Η σοκαριστική φωτογραφία από την εντατική – “23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα”

Δείτε τι “ανέβασε” στα social media

Η Κατερίνα Βρανά είχε τα γενέθλιά της πριν λίγες ημέρες και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμιότυπα από τον εορτασμό τους.

Αρχικά ανέβασε ένα βιντεάκι που ευχαριστούσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Vrana (@katerinavrana)

Έπειτα ανέβασε φωτογραφίες από το πάρτι της, στο οποίο γιόρτασε τα γενέθλιά της αλλά και την επιβίωση της από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, σχεδόν πέθανε στο κρεβάτι του νοσοκομείου στη Μαλαισία πριν από 7 χρόνια.

Η γνωστή stand-up comedian είχε υποστεί διάτρηση εντέρου και στη συνέχεια περιτονίτιδα κατά τη διάρκεια επαγγελματικού της ταξιδιού στη Νοτιοανατολική Ασία, με αποτέλεσμα να παλέψει με τη σηψαιμία και έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία να βγει νικήτρια.

“15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου. 23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα. Γλέντι 2- σε – 1. 7 Χρόνια Επιβίωσης. Περιτριγυρισμένη από όλους όσους με κράτησαν ζωντανή. Γιατροί, οικογένεια, θεραπευτές, φίλοι. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε και μου λείψατε όσοι δεν μπορέσατε. Σας αγαπάω όλους τόσο τόσο πολύ!” έγραψε χαρακτηριστικά πριν από 2 ημέρες η Κατερίνα Βρανά.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Βρανά: “Εκνευρίζομαι πολύ εύκολα και ο μόνος τρόπος αποφόρτισής μου είναι γερό μπινελίκι και γέλιο”

 

Σήμερα, Τρίτη 23/4, η δημοφιλής κωμικός επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία βλέπουμε για πρώτη φορά την ίδια στο κρεβάτι της ΜΕΘ τον Απρίλιο του 2017 και από κάτω μία σημερινή της φωτογραφία, κρατώντας στο χέρι ένα μπαλόνι με τον αριθμό 7.

“Μια υπέροχη εβδομάδα σελεμπρέισον γενεθλίων και επιβίωσης. Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και τα μηνύματά σας. Σας αγαπάω ρε γ@μώτο” γράφει στο μήνυμά της η Κατερίνα Βρανά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Vrana (@katerinavrana)

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου