Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Τσολάκη για Νίκο Μουτσινά: “Έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει”

“Ο τηλεθεατής αποφασίζει πότε κάποιον τον βλέπει και πότε τον απορρίπτει”

Η Ελένη Τσολάκη στο “Πρωινό Σουσου” μίλησαν με τους συνεργάτες της για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά.

Αφορμή στάθηκαν οι νέες δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες η Ματίνα Νικολάου, μέσα από τις οποίες επιβεβαιώνει τις συζητήσεις του γνωστού παρουσιαστή για την επόμενη σεζόν.

“Μην το λέτε με ηδονή το «αποτυχημένο», γιατί πραγματικά τρελαίνομαι. Σε μία πορεία 30 ετών ενός ανθρώπου σε μία δουλειά θα κάνει και επιτυχίες και αποτυχίες… και πιο καλά και πιο μέτρια και πιο ταιριαστά πράγματα” είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

 

Δείτε επίσης: Νίκος Μουτσινάς: Τα νεότερα για το come back στην τηλεόραση

 

“Ο τηλεθεατής αποφασίζει πότε κάποιον τον βλέπει και πότε τον απορρίπτει. Αφού τον Μουτσινά τον στηρίζει τόσα χρόνια, αυτό σημαίνει ότι το ύφος και το χιούμορ του τον εκφράζει” τονίζει η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

“Όταν υπερτονίζουμε τις αποτυχίες ενός ανθρώπου και αφαιρούμε τις επιτυχίες, δεν είναι δίκαιο. Το «Καλό Μεσημεράκι» το ξεκίνησε τότε απέναντί μας, που κάναμε το «Τι Λέει;». Ξεκινάει η εκπομπή του Μουτσινά και έκανε 3% και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα πάει. Το ευτυχώς το λέω με την καλή έννοια, γιατί ήμασταν ανταγωνιστικά απέναντι. Και σε μια βδομάδα πάει στο 8%, δεύτερη στο 15% και τρίτη βδομάδα στο 30% ακατέβατα. Αυτό δεν είναι επιτυχία; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα” υπογράμμισε η οικοδέσποινα.

“Όλοι έχουμε κάνει αποτυχίες… όλοι! Πες μου έναν στην ελληνική τηλεόραση που έχει κάνει μόνο επιτυχίες!” κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ελένη Τσολάκη για τον Νίκο Μουτσινά.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου