Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Γκαγκάκη: “Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία, είμαι και λίγο προληπτική”

Τι είπε για την Ελεονώρα Μελέτη και την Ελένη Μενεγάκη;

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ Star”σε κοσμική της έξοδο, το βράδυ της Δευτέρας, και μεταξύ άλλων απάντησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας της με το ΟΡΕΝ στο “TV Queen” αλλά και τις τηλεοπτικές εξελίξεις γύρω από την Ελένη Μενεγάκη και την Ελεονώρα Μελέτη.

“Μη μου ευχηθείτε ακόμα καλή αρχή αλλά φαντάζομαι ότι θα το κάνετε πολύ γρήγορα. Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Το συζητήσαμε πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι είδατε εσείς να γράφεται και είναι κάτι που πρέπει να συνδυαστεί σωστά με όλα τα υπόλοιπα της ζωής μου” δηλώνει η Κατερίνα Γκαγκάκη για το ριάλιτι.

“Είμαι και λίγο προληπτική, οπότε πριν βάλουμε την τελική υπογραφή δεν θέλω να λέω. Μπορεί να συμβεί κάτι και να μην γίνει ή να μην τα συμφωνήσουμε” συμπληρώνει αμέσως μετά.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γκαγκάκη: “Το έκρυβα πολύ καλά, είχε περιόδους που ήμουν μη λειτουργική”

 

Τι είπε για την Ελεονώρα Μελέτη και την Ελένη Μενεγάκη

“Ό,τι και να αποφασίσει η Ελένη σημαίνει ότι το έχει σκεφτεί καλά. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει καλύτερα την ελληνική τηλεόραση. Αν αποφάσισε ότι οι συνθήκες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, καλά έκανε” απαντά η Κατερίνα Γκαγκάκη για την Ελένη Μενεγάκη.

“Λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που είχα ήξερα από αρκετά νωρίς ότι θα ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή εξαιτίας των Ευρωεκλογών. Επειδή φανταζόμουν τα υπόλοιπα και ξέρω και τα επόμενα, εμένα με χαροποιεί. Για πολλούς φίλους μου που είναι στην τηλεόραση ξέρω ότι συζητάνε για τις εκλογές” κλείνει τις δηλώσεις της η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλώντας για την Ελεονώρα Μελέτη.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου