Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βανέσα Αδαμοπούλου: “Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να μην είναι πολύ χοντροκομμένο”

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον γιο της, τα social media, αλλά και την προσωπική της ζωή

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον γιο της που μεγαλώνει, το φλερτ στη ζωή της και το ενδεχόμενο της τηλεόρασης.

Η τραγουδίστρια παράλληλα αναφέρθηκε και στο κομμάτι των social media.

 

«Δεν μπορώ να είμαι τέλεια μητέρα»

«Υπάρχει ένα κομμάτι φανταστικό στη μητρότητα και στη γονεϊκότητα γενικά, συγκλονιστικό που έχεις μια ψυχή που έχει μπει στη ζωή σου και τη λατρεύεις όσο τίποτα άλλο και από εκεί και πέρα έχει πάμπολλες δυσκολίες και απαιτήσεις. Απλά πλέον έχω απαλλαγή από την έννοια της τελειότητας. Δεν μπορώ να είμαι τέλεια μητέρα, ούτε εκείνος τέλειος γιος. Κανείς δεν μπορεί να είναι τέλειος άνθρωπος», δήλωσε αρχικά .

«Όσο μεγαλώνει και διεκδικεί την ανεξαρτησία του, την αυτονομία του κι έχει τις δικές του απόψεις με συγκινεί πολύ», πρόσθεσε.

Για δημοσιεύματα που την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, απάντησε: «Στις αρχές της καριέρας μου είχαν γραφτεί διάφορα για έμενα που με ενοχλούσαν. Από ένα σημείο και μετά δεν ασχολούμαι. Για να απαντήσω σε κάτι δημόσια, πρέπει να θίγει βαρύτατα την αξιοπρέπεια μου».

«Είμαι δεκτική στο φλερ, αρκεί να μην…»

Όσον αφορά στη σχέση της με τα social, τόνισε: «Προσπαθώ να ανεβάζω πράγματα που αφορούν τη δουλειά μου. Σκρολ δεν κάνω πολλά χρόνια τώρα. Δεν μου προκαλεί ωραία συναισθήματα. Όλη αυτή η πληροφορία με “μπουκώνει”. Δεν απαντάω σε μηνύματα που μου στέλνουν. Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να μην είναι πολύ χοντροκομμένο. Το φλερτ είναι κάτι πολύ ωραίο αν και τείνουν να το ποινικοποιήσουν τα τελευταία χρόνια».

Για το αν αυτήν την περίοδο είναι ερωτευμένη δήλωσε: «Έχω μία πολύ καλή σχέση με την αγάπη και προσπαθώ να νιώσω έντονα συναισθήματα. Το “σ’ αγαπώ” το λέω εύκολα, δεν είναι για μένα βαρύγδουπη λέξη. Το λέω σε φίλους και φίλες».

Για το αν θα την ενδιέφερε η τηλεόραση: «Η τηλεόραση με ενδιαφέρει πολύ. Είναι κάτι που μπορώ να κάνω, αλλά εξαρτάται το τι θα έκανα. Αν είχε να κάνει με το μουσικό κομμάτι είναι σίγουρα πολύ κοντά σε εμένα».

Η Βανέσα Αδαμόπουλου για το καινούργιο τραγούδι της: «Το τραγουδούσα στο γιο μου όταν ήταν μωρό», αποκάλυψε.

«Από μικρή ήξερα πως αγαπώ την σκηνή και θέλω να βρίσκομαι πάνω σε αυτή. Μικρή ντρεπόμουν πολύ και έκανα με μία λακ στο χέρι σόου μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού μου», κατέληξε.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου