Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν βγάζω τα μηνύματα στην δημοσιότητα για να μη στεναχωρήσω τους γονείς μου”

“Για να δει ο κόσμος τι εστί bullying και βία στα social media”

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, το πρωί της Δευτέρας, σχολίασαν την έντονη επίθεση που έχει δεχθεί η Ελεονώρα Μελέτη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, στα social media.

“Κατανοώ 100% το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη. Επιτέθηκαν σε εμένα που είπα ότι θα την ψηφίσω και θα την στηρίξω. Αν δείτε τι σχόλια δέχεται στα social media από την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, θα πάθετε σοκ. Και τα περισσότερα ήταν από γυναίκες” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στον χώρο της πολιτικής. Αν κάποια στιγμή αποφασίσω να βγάλω τα μηνύματα μίσους που δέχομαι κυρίως από γυναίκες, που υποτίθεται ότι στηρίζουμε η μία την άλλη, θα πάθετε πραγματικά σοκ” υπογράμμισε η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: “Το είδαν όλοι δυστυχώς, συγγνώμη ντρέπομαι πάρα πολύ”

 

“Εγώ δέχομαι να μην αρέσεις, να σου κάνει το αρνητικό του σχόλιο. Εδώ μιλάμε για σχόλια αληθινού μίσους, να εύχονται να πεθάνεις, ρε παιδί μου, σε τέτοιον βαθμό. Ο μόνος λόγος που δεν το κάνω είναι για να μην στεναχωρήσω τους γονείς μου. Για να δει ο κόσμος τι εστί bullying και βία στα social media” κατέληξε στο σχόλιό της η Κατερίνα Καινούργιου προχωρώντας στα επόμενα θέματα της εκπομπής της.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου