Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά: “Δεν με αναγνώριζε ούτε η μάνα μου”

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο της ασθένειάς της

Το βράδυ του Σαββάτου η Ρούλα Κορομηλά, υποδέχτηκε τον Αντώνη Ρέμο στο πλατό του “Σπίτι με το MEGA” και πάνω στις αναφορές για το κοινό τους παρελθόν, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια εξομολόγηση.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο της ασθένειάς της και το περιστατικό με τον Αντώνη Ρέμο που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει στη ζωή της.

“Όταν είχα περάσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας – γιατί εκεί καταλαβαίνεις τους πραγματικούς ανθρώπους – και δεν ήθελα να κυκλοφορώ, επειδή δεν με αναγνώριζε ούτε η μητέρα μου στο πρόσωπο… δεν δεχόμουν κανέναν να έρθει στο σπίτι μου, γιατί ντρεπόμουν έτσι όπως είχα γίνει” περιέγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

 

Δείτε επίσης: Ρούλα Κορομηλά: “Δεν θέλω να γίνω διευθύντρια, έχω πικρή εμπειρία από παλιά”

 

“Χτυπάει η πόρτα και μου φέρνει ο Θέμης Γεωργαντάς τον Αντώνη Ρέμο, για να με δουν. Ήταν οι μόνοι άνθρωποι που δεχόμουν να δω. Μπαίνει ο Θέμης, εγώ στεκόμουν στην πόρτα και έρχεται από πίσω ο Αντώνης. Με βλέπει και μου λέει: καλησπέρα, η Ρούλα πού είναι; Δεν με αναγνώριζε. Το θέμα είναι ότι ήρθε και με είδε σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Σε ευχαριστώ” κατέληξε στην ιστορία της η Ρούλα Κορομηλά.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου