Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρίνα Σάττι: “Έχω πουλήσει χωράφι στην Κρήτη, για να γυρίσω βίντεο κλιπ”

Η Μαρίνα Σάττι, προχώρησε και σε αποκαλύψεις σχετικά με τη σκηνική της παρουσία στην Eurovision 2024 που θα γίνει μεταξύ 7 και 11 Μαΐου στη Σουηδία.

Λίγο καιρό πριν ταξιδέψει προς το Μάλμε της Σουηδίας, όπου και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γεια Σου.

Η Μαρίνα Σάττι, προχώρησε και σε αποκαλύψεις σχετικά με τη σκηνική της παρουσία στην Eurovision 2024 που θα γίνει μεταξύ 7 και 11 Μαΐου στη Σουηδία.

«Υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα για την Ελλάδα, αυτά τα στάνταρ κλισέ. Μου άρεσε να κάνω πλάκα και λίγο χιούμορ πάνω σ’ αυτό. Το μεγαλύτερο μέρος γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, δεν παραποιήσαμε κάτι, δεν αλλάξαμε κάτι».

Όσον αφορά στη σκηνική εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε: «Πριν ανέβω στη σκηνή θα κάνω σίγουρα ζέσταμα σώματος και φωνής, σίγουρα να περάσουμε τη χορογραφία με τα παιδιά. Για μία συναυλία έχεις τον χρόνο να ζεσταθείς, αυτό όμως είναι σπριντ τριών λεπτών και δεν προλαβαίνεις να το βρεις στην πορεία, θα πρέπει να είμαι από πριν σ’ ένα peak ενέργειας. Το τραγούδι έχει από μόνο του μία σκηνοθεσία. Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα περπατήσω, που θα χορέψουμε και χιπ χοπ και παραδοσιακό και λαϊκό».

Τέλος, είπε: «Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε στη Eurovision 2024, αλλά ελπίζω να τα σπάσουμε».



Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου