Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η επόμενη μέρα μετά το “βελούδινο” διαζύγιο 

Έπειτα από τρία χρόνια ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Ελένης με το Mega

Χωρίς ιδιαίτερες αναφορές στο θέμα της αποχώρησής της από το Mega μετά τη λήξη του συμβολαίου της ολοκληρώθηκε χθες η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το «διαζύγιο» μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα «βελούδινο», με τις δύο πλευρές – κανάλι και παρουσιάστρια – να εκφράζονται εκατέρωθεν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους με θετική διάθεση για την τρίχρονη αυτή συνεργασία, που θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου.

Το σύνολο των εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης ασχολήθηκε χθες με το συναινετικό επαγγελματικό «διαζύγιο» της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.

 

Δείτε επίσης: “Με τρομάζετε” – Η πρώτη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά την αποχώρηση από το MEGA

 

Πως σχολίασαν την είδηση οι παρουσιαστές και οι συνεργάτες

«Ό,τι και αν αποφασίσει θα είναι για εκείνην. Ό,τι νομίζει, ας κάνει» σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1 στη διάρκεια της ανάγνωσης των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων.

«Σκληρή διαπραγματεύτρια… Έχω ζήσει αρκετές διαπραγματεύσεις της ναζιάρας μου της Ελένης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμος Βερύκιος στο «Happy Day».

«Όσοι γνωρίζουν έστω και λίγο την Ελένη Μενεγάκη, ξέρουν ότι στις διαπραγματεύσεις της είναι αλύγιστη, όπως και στη ζωή της» τόνισε ο πρώην συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας στη «Super Κατερίνα».

«Είναι πολύ επαγγελματικό και δείχνει μεγάλη συνέπεια το ότι ενημέρωσε η ίδια τους συνεργάτες της για το τέλος. Ορθώς έπραξε για μένα, γιατί σε λίγο θα ξεκινήσουν οι κουβέντες για την επόμενη σεζόν» υπογράμμισε η Φαίη Σκορδά στο «Fay’s Time».

«Την αγαπάμε πάρα πολύ, είναι και το θέμα της ημέρας. Έχει δηλώσει στους συνεργάτες της ότι θα σταματήσει την εκπομπή της. Της ευχόμαστε ό,τι και να κάνει στο μέλλον, στο επόμενό της βήμα, να πάει πολύ καλά και να είναι όλο καλά στην προσωπική κι επαγγελματική της ζωή» ευχήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου μέσω του «T-live».

Και στις πρωινές, όμως, ραδιοφωνικές εκπομπές σχολιάστηκε το θέμα.

«Ό,τι αποφασίσει ο κάθε άνθρωπος, ό,τι είναι καλύτερο να κάνει. Ας αποφασίσει τι θα κάνει, επαγγελματίας είναι και ξέρει καλύτερα για ποιο λόγο το κάνει» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξήγησε:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να σχολιάσω οτιδήποτε έχει να κάνει με κάτι που φέρεται να είναι μία διεργασία εσωτερική και μια συνάντηση εσωτερική. Εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια ένα ρεπορτάζ. Θα σχολιάσω δημόσια μία δημόσια τοποθέτηση. Αν το κανάλι πει κάτι δημόσια ή αν η Ελένη πει κάτι δημόσια κι εγώ δημόσια θα σας πω τη γνώμη μου. Τώρα, να σχολιάσω ένα ρεπορτάζ που αφορά μία εσωτερική συνάντηση και μία εσωτερική διεργασία, δεν πρόκειται να το κάνω. Τα εν οίκω μη εν δήμω».

 

“Εμείς είμαστε μεσημεριανοί τύποι”

Η έναρξη της χθεσινής εκπομπής «Ελένη» δεν εμπεριείχε καμία αναφορά στο θέμα.

Το μόνο που ίσως μπορεί να θεωρηθεί ως έμμεση τοποθέτηση ήταν η φράση της λαμπερής παρουσιάστριας «εμείς είμαστε μεσημεριανοί τύποι».

Αργότερα, όταν η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στον καναπέ της εκπομπής τη Μιμή Ντενίση, εκείνη της ανέφερε: «Όπου και αν βρίσκεσαι, εμείς είμαστε εκεί», με την παρουσιάστρια να μην κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

Όσον αφορά στις πληροφορίες περί προσέγγισης της Ελένης Μενεγάκη από τον όμιλο ΣΚΑΪ, μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται από αρμόδιες πηγές.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 19/4/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου