Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

“Tv Queen” – Ιωάννα Μαλέσκου & Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι είπαν για την συνεργασία τους στο νέο ριάλιτι

“Ξεκινάει κάτι πάρα πολύ όμορφο”

Επίσημο είναι πλέον πως η Ιωάννα Μαλέσκου αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου ριάλιτι του Open «TV Queen».

Η παρουσιάστρια πήγε στο πλατό για την επίσημη φωτογράφιση για το ριάλιτι και οι τηλεοπτικές κάμερες και οι ρεπόρτερ την περίμεναν για τις πρώτες δηλώσεις της.

«Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πράγματα. Θα τα πει το κανάλι όλα. Ξεκινάει κάτι πάρα πολύ όμορφο, είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό και ανυπομονώ. Από τη μέχρι τώρα εικόνα που έχω από τις συμμετέχουσες, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Είναι κορίτσια που θέλουν πάρα πολύ να κυνηγήσουν αυτό το όνειρο. Το πιο σημαντικό είναι ότι για πρώτη φορά στον κόσμο της παρουσίασης δίνεται μια συγκεκριμένη γραμμή, να μάθουν πράγματα για να ξεκινήσουν από αξιόλογες βάσεις. Αν είναι να πούμε για ένα όνομα με μακρά πορεία που σου εμπνέει το θαυμασμό, είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Είναι μεγάλη χαρά που θα είμαστε μαζί, είναι βασικός λόγος για να θέλω να συνεργαστώ και μάλιστα τόσο άμεσα» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου για το «TV Queen».

Λίγο αργότερα, η ίδια βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μια καταιγιστική προσωπικότητα. Δεν έχουμε συναντηθεί από κοντά ακόμη, αλλά υπάρχει εκατέρωθεν εκτίμηση και σεβασμός».

Νωρίτερα, στο φακό του «Happy Day» ο αειθαλής παρουσιαστής είχε πει τα εξής:

«Είναι σε άχαρο σημείο οι προετοιμασίες, φτιάχνουν το σκηνικό, γίνονται τέτοιες προετοιμασίες, κλείνονται συνεργασίες, έχουμε δει μια σειρά από παιδιά, έρχονται και άλλοι».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 16/4/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου