Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίνα Λοτσάρη: “Είχα μετατραυματικό σοκ από την περίοδο που ο Τύπος με αντιμετώπιζε σκληρά”

Είχα απαγορεύσει σε όλους να μου λένε τι έχουν διαβάσει, τι ακούσανε, δεν ήθελα, περιέγραψε

Η Νίνα Λοτσάρη μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον σύντροφό της, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στο παρελθόν από τα μέσα ενημέρωσης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Σε έρωτηση, αρχικά, για το αν την ενδιαφέρει η ηλικία της, η Νίνα Λοτσάρη απάντησε: «Γιατί να με νοιάζει καλέ η ηλικία μου; Ποιος πρέπει να με αποδεχτεί για να με νοιάζει; Εντάξει, είναι στιγμές που δεν νιώθω όμορφη, που δεν θέλω να με βλέπω στον καθρέφτη».

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε από τα μέσα ενημερώσης, σχολίασε: «Όταν ο Τύπος με αντιμετώπισε σκληρά με άγγιξε πολύ άσχημα, σε σημείο μάλιστα που είχα μετατραυματικό σοκ, γιατί δεν είχα συνηθίσει να είμαι έτσι. Είχα μια ήσυχη ζωή. Είχα το σύνδρομο να μην μπαίνω να γκουγκλάρω το όνομά μου ποτέ, να μην μπαίνω στο Twitter, να μην μπαίνω πουθενά. Είχα απαγορεύσει σε όλους να μου λένε τι έχουν διαβάσει, τι ακούσανε, δεν ήθελα».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Νίνα Λοτσάρη ανέφερε: «Ως σύντροφος τα έχω όλα, είμαι και κουλ και ζήλειες κάνω, και δοτική είμαι και σκληρή θα γίνω και μαλακιά, όλα, ανάλογα και το αντίκρυσμα. Ο έρωτας είναι ένας κήπος που τον φροντίζεις και ανθίζουν τα λουλούδια όλα, αν τον αφήσεις θα ξεραθούν. Στον σύντροφό μου θαυμάζω ότι είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος,. Νιώθω τόσο γεμάτη από το φλερτ του συντρόφου μου που δε με ενδιαφέρει να το πάρω από αλλού, με φλερτάρει ασύστολα».

Τέλος, η Νίνα Λοτσάρη αναφορικά με τα παιδιά της σημείωσε: «Τα παιδιά μου, μου λένε τα πάντα, και τα προσωπικά τους. Από μικρά γνωρίζουν ότι έχουν μια μαμά καριέρας, ήταν επιλογή μου να κάνω και οικογένεια και καριέρα».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου