Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αυλαία για το “Μουσικό κουτί” – “Η ανάγκη μου είναι να ξαναγυρίσω στον χώρο μου”

Ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένοι οι Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό τους στο “Μουσικό Κουτί“, καθώς μετά από τέσσερα χρόνια, το βράδυ της Κυριακής ήταν το τελευταίο για την μουσική εκπομπή της ΕΡΤ.

Η αγαπημένη μουσική εκπομπή έριξε αυλαία μέσα σε ένα κλίμα ειλικρινούς συγκίνησης από τους συντελεστές της.

Ο επιτυχημένος τραγουδοποιός θέλησε να μοιραστεί μελωδίες μαζί με τους τηλεοπτικούς του συνεργάτες όσο και με το τηλεοπτικό κοινό.

Στην παρέα αυτής της αυλαίας βρίσκονταν η Νατάσα Μποφίλιου και ο Μίλτος Πασχαλίδης με τους οποίους και το δίδυμο των παρουσιαστών έκανε μια γλυκιά αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές του “Κουτιού”.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι στιγμές που τόσο ο Νίκος Πορτοκάλογλου όσο και η Ρένα Μόρφη δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τη συναισθηματική τους φόρτιση παρακολουθώντας στιγμιότυπα από τις παλαιότερες συναντήσεις του. Κάτι βεβαίως που ίσχυε και για τα μέλη της μπάντας της μουσικής εκπομπής.

 

“Η ανάγκη μου είναι να ξαναγυρίσω στον χώρο μου”

“Το Μουσικό Κουτί ολοκληρώνεται γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, να γράφω τραγούδια. Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον ολοκληρώσω ακόμα. Επίσης, σε κάθε καινούργιο σχέδιο υπάρχει κάποια στιγμή που αισθάνεσαι ότι για σένα κλείνει ο κύκλος από πολλές πλευρές” εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Πορτοκάλογλου κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

“Θέλω να το καταλάβει αυτό και ο κόσμος που αγάπησε την εκπομπή γιατί πολλοί με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε «μη σταματήσετε». Ειλικρινά όμως η ανάγκη μου είναι να ξαναγυρίσω στον χώρο μου. Στα τραγούδια, στις ηχογραφήσεις, στη δημιουργία” πρόσθεσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Το “Ταξίδι” του τραγουδοποιού ήχησε στο πλατό για να το ερμηνεύσουν όλοι μαζί και στη συνέχεια να κλείσουν με χαμόγελα και συγκίνηση το “Μουσικό κουτί” τους.

“Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας αγαπήσατε και μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια από όλα τα μέρη του κόσμου” υπογράμμισε, συγκινημένη, η Ρένα Μόρφη με τον Νίκο Πορτοκάλουγλου να προσθέτει λιτά:

“Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη, την έμπνευση και την αγάπη που πήραμε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου