Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Μουρατίδης για Μαζωνάκη: Δεν κάνει να το πούμε στην τηλεόραση, θα στεναχωρήσουμε πολύ κόσμο

“Με απογοητεύει πάρα πολύ. Είχα άλλα όνειρα για εκείνον”

Στην κάμερα της “Super Κατερίνα” μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης και αναφέρθηκε στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Νίκο Βέρτη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

“Όταν άκουσα το Zari ενθουσιάστηκα. Άρχισαν τα γνωστά τι είναι αυτό; δεν είναι τραγούδι είναι καρακατσουλιό, λέω δεν το πιστεύω. Μετά είδαμε το βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι σε μια αυλή να λένε το τραγούδι για να αποδείξει ότι δεν είναι κατασκεύασμα σε ένα στούντιο. Άρχισαν πάλι τα ίδια. Είναι θαύμα το τραγούδι. Συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσω, αλλά έτσι ακριβώς είμαστε οι Έλληνες, με το τυροπιτάκι, τον φραπέ και το παϊδάκι” δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

 

“Είναι ο μοναδικός που τον πήρα και τον έκανα σταρ από το μηδέν”

“Στο εξωτερικό το έχουν πιάσει το θέμα και πάει καλά. Δεν είναι ωραίο όμως να φύγει η αποστολή από εδώ γκαντεμιασμένη και με μουρμούρα από 5 ανεγκέφαλους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έχω λυσσάξει να δω πώς θα βγει. Δεν την έχω γνωρίσει. Έψαχνα να τη βρω, αλλά δεν τη βρήκα. Ζήτησα μέχρι και από την Άννα Βίσση το τηλέφωνό της, αλλά δεν το είχε” συνέχισε.

“Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο μοναδικός που τον πήρα εγώ και τον έκανα σταρ από το μηδέν. Με απογοητεύει πάρα πολύ. Είχα άλλα όνειρα για εκείνον”.

Σε ερώτηση για το αν ο Γιώργος Μαζωνάκης αυτό ήθελε να κάνει πάντα και τώρα επειδή έχει φτιάξει το όνομά του είναι πιο ελεύθερος να τα κάνει αυτά επί σκηνής, ο Νίκος Μουρατίδης απάντησε:

“Όχι, Είναι άλλοι λόγοι που δεν κάνει να τους λέμε στην τηλεόραση, θα στεναχωρήσουμε πολύ κόσμο και θα στεναχωρηθούμε κι εμείς”.

“Αξιοπρεπής είναι ο Νίκος Βέρτης και λατρεύω τον Κωνσταντίνο Αργυρό” πρόσθεσε ο Νίκος Μουρατίδης.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου