Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Δεν θέλω να πω τι ξέρω για Σοϊλέδη – Αντωνά

“Είναι μία κατάσταση που δεν ξέρεις αν θα είναι οριστική”

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Φαίη Σκορδά και η παρέα της στο “Fay’sTime” σχολίασαν την είδηση-βόμβα πως ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά ακολουθούν πλέον ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από αρκετά χρόνια σχέσης.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, στενός φίλος του ζευγαριού, έκανε τη δική του τοποθέτηση.

“Για μένα το πιο ουσιαστικό είναι ότι, όταν η Μαρία ήταν φέτος στο Survivor, ο Άρης τη στήριζε 100% και εκείνη αναφερόταν σε εκείνον, του αφιέρωνε τις νίκες της. Έκανε και αναφορά πάλι για τον γάμο” είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

 

Δείτε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά μετά τις φήμες χωρισμού: “Βρίσκομαι σε πολύ περίεργη φάση”

 

“Εγώ δεν θέλω να πω τι ξέρω, θα μείνω σε αυτά που είπε ο κουμπάρος του ζευγαριού (Κώστας Φραγκολιάς). Τους ξέρω και τους δύο πάρα πολύ και ξεχωριστά, δεν θέλω να πω κάτι, γιατί είναι μία κατάσταση που δεν ξέρεις αν θα είναι οριστική” απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

“Δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει. Εγώ δεν θέλω να πω, γιατί δεν θέλω να μιλήσω εξ ονόματός τους και προτιμώ να μη μιλούν αντιπρόσωποι αντί αυτών” συμπληρώνει ο δημοσιογράφος.

“Ήμουν το Σαββατοκύριακο με τον Άρη στον Βόλο και με δύο κοινούς μας φίλους. Πήγαμε για ένα αθλητικό event, δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Ξέρω αυτά που πρέπει να ξέρω, ποτέ δεν θα ρωτούσα κάτι παραπάνω” κατέληξε στο σχόλιό του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου