Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: Το κανάλι μου στο Youtube είναι σαν μια μικρή τηλεόραση

Ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι πολυδιάστατος. Ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του. Μουσικός, τραγουδιστής και εξαιρετικός κιθαρίστας, παρουσιαστής, ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός, κωμικός και πλέον και… Youtuber!  O  ίδιος μιλά στο bestnews και την Αντωνία Μαρκάκη για τις παραστάσεις με τους “Άγαμοι Θύται”, το κανάλι του στο Youtube και τα επόμενα καλλιτεχνικά του βήματα και πολλά ακόμη…

 

 

– Πείτε μας λίγα λόγια για τις παραστάσεις με τους “Άγαμους” στη Θεσσαλονίκη

Η παράσταση ονομάζεται “Best Ωχ”. Πρόκειται για μία επετειακή παράσταση με αφορμή τα 30 χρόνια των Αγάμων, με κείμενα από διάφορες παραστάσεις αλλά και καλεσμένους που έχουν συνεργαστεί με τους Άγαμους όλα αυτά τα χρόνια, που εναλλάσσονται κάθε εβδομάδα. Είναι μία συνέχεια παραστάσεων που ξεκίνησε από την Αθήνα και τώρα ολοκληρώνουμε τις παραστάσεις μας και στη Θεσσαλονίκη.

 

– Το καλοκαίρι θα κάνετε περιοδεία;

Κάποιες μεγάλες πιάτσες όπως Κύπρο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη καθώς το επιτελείο είναι αρκετά μεγάλο, πράγμα που δυσκολεύει τη διαδικασία των μετακινήσεων μας.

 

Κανάλι 

– Ετοιμάζετε κάτι ταυτόχρονα;

Προς έχω επικεντρωθεί στο κανάλι μου στο Youtube που ονομάζεται StarovasTV γιατί είμαι και εγωιστής (γέλια).

 

– Τι σας τράβηξε το ενδιαφέρον στο Youtube;

Το κανάλι αυτό είναι ένα δικό μου δημιούργημα, που το ορίζω αισθητικά και το πιστεύω αρκετά. Πρωτίστως, μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο και φυσικά προσπαθώ να το φέρω σε ένα επίπεδο που να μπορεί να με συντηρεί, βιοποριστικά, για να μπορώ ύστερα να κάνω όποιες επαγγελματικές επιλογές θέλω ελεύθερα. Στόχος μου είναι τα επεισόδια να είναι σαν μια μικρή τηλεόραση με συνεντεύξεις, μουσική, μαγειρική και σιγά-σιγά να το διανθίσω.

 

 

Ο Δημήτρης Σταρόβας πέρα από το εξαιρετικό ταλέντο του ξεχωρίζει και για την πληθωρική προσωπικότητα του και την έντονη παρουσία του. Χαρακτηριστικά είπε: Το μόνο σίγουρο είναι πως με μια τέτοια εμφάνιση ξεχωρίζεις! Είναι κάτι όμως που θέλω να αλλάξω μιας και είναι αλλιώς να είσαι υπέρβαρος στα 40, στα 50 και άλλο στα 60! Αρχίζω και βλέπω διαφορές ανά εξάμηνο πλέον. Κάποτε είχα κάνει και μια φωτογράφιση στο Playboy την οποία όμως έχω χάσει!” (γέλια)

Βέβαια στην εποχή που εκείνος έκανε τα πρώτα του βήματα, όλα ήταν διαφορετικά. Χρειαζόταν ένα “πακέτο” ταλέντου -εμφάνισης αλλά ο δρόμος για να κάνει κανείς καλλιτεχνικά βήματα ήταν μεγαλύτερος. Όπως ανέφερε, πλέον μέσω των social media κάποιος μέσα σε λίγο χρόνο μπορεί να γίνει πανελλήνια γνωστός. Ένα νέο παιδί μπορεί να λάβει τεράστια δημοσιότητα σε μια νύχτα γιατί βγήκε από το Survivor, την οποία θα χάσει και απότομα. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει αξιοκρατία.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου