Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκος Πολυδερόπουλος: “Φεύγω με πικρία από την παράσταση”

“Αφήνω τον συνάδελφο να ξεδιπλώσει το υπέροχο του ταλέντο μόνος του, με όποιον βρει να ταιριάξει”

O Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο “Καλύτερα δε γίνεται” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που του έγινε γνωστή πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην παράσταση “Μάρτυρας Κατηγορίας”.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος δήλωσε:

“Το πιο σωστό είναι να ρυθμιστεί ένα τέτοιο θέμα γιατί κάποιος επενδύει πάνω σε μια παράσταση. Εγώ δεν σκοπεύω να συνεχίσω στην παράσταση αυτή μετά το Πάσχα. Αφήνω τον συνάδελφο να ξεδιπλώσει το υπέροχο του ταλέντο μόνος του, με όποιον βρει να ταιριάξει. Οπότε εγώ τώρα απέχω και πάω στη σειρά Σαν Ψέμα”.

 

Δείτε επίσης: Χάρης Γρηγορόπουλος για την παράσταση “Μάρτυρας Κατηγορίας”: “Είναι ύβρις να υπάρχουν φαγωμάρες”

 

“Τον πήρα τηλέφωνο και μίλησα μαζί του”

“Άρα έμαθες ποιος είναι” σχολίασε η παρουσιάστρια με τον καλεσμένο της να τοποθετείται ως εξής.

“Ε πως δεν έμαθα, αφού τον πήρα τηλέφωνο και μίλησα μαζί του. «Μα δεν κάναμε πλάκες πάνω στη σκηνή, δεν περνάγαμε ωραία και τα λοιπά» του είπα και μου απάντησε ότι «κάπως πρέπει να συνυπάρξουμε». Εντάξει, τώρα δεν θα συνυπάρξουμε. Τώρα είναι λίγο δύσκολο (σ.σ. μέχρι το τέλος των παραστάσεων), να έχεις δίπλα τον άνθρωπο που δεν σε θέλει να είσαι σε αυτή τη δουλειά και έχει δημιουργηθεί όλο αυτό. Εντάξει, είναι λίγο δύσκολο αλλά είμαστε επαγγελματίες”.

“Αισθάνθηκα μια πικρία. Όταν δεν υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη, δεν υπάρχει κοινή δεοντολογία, από εκεί και πέρα αρχίζουν τα προβλήματα. Οπότε σε αυτές τις διαδικασίες φεύγεις με μια πικρία γιατί επενδύεις σε μια δουλειά, πόσο μάλλον όταν πάει καλά και ασχολείσαι με αυτό” συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

“Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είναι άνδρας και δεν είναι γυναίκα, γιατί πολλές φορές μου λένε διάφορα. Για να μην κατηγορήσουμε κάποιο κορίτσι άδικα γιατί ακούγεται και αυτό. Οπότε να το ξεκαθαρίσουμε, γιατί τα κορίτσια είναι καταπληκτικά στην παράσταση”.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου