Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Καινούργιου: “Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή, θα έκανα μία άλλη δουλειά”

“Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ”

ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε δηλώσεις στην κάμερα του “I Love ΣουΚού” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αλλαγές του ΣΚΑΙ και στην Κατερίνα Καινούργιου.

“Ακούσαμε κι εμείς ότι ο Άρης Πορτοσάλτε θα έρθει στη μεσημεριανή ζώνη. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Με το καλό να έρθει, οι ζώνες δεν ανήκουν σε κανέναν” απαντά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε σχετική ερώτηση, ενώ παραδέχεται ότι δεν έχουν γίνει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, αν και αυτό δεν είναι κάτι που τον αγχώνει ιδιαίτερα.

“Είπα: τι ωραία που δεν το σχολίασε και δεν το «τράβηξε» μέσα από την εκπομπή της. Και μετά αποφάσισαν να το αναλύσουν εκεί στον Alpha. Δεν ήταν ωραίο που αφέθηκε να ειπωθεί ότι η Βίκυ Σταυροπούλου δεν μεγάλωσε τη Δανάη Μπάρκα με σωστές αρχές. Ενώ δεν είπε τα λόγια, ήταν σαν να τα είπε. Αν ήμουν στη θέση της Βίκυς Σταυροπούλου, δεν θα ένιωθα όμορφα” σχολιάζει ο δημοσιογράφος για την πολυσυζητημένη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας: “Όποια απόφαση κι αν πάρει η Φαίη Σκορδά, αν νιώσει ότι μας επηρεάζει θα μας το πει”

 

“Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή και δεν είχα καμία άλλη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά” ξεκαθαρίζει κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου