Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έβαλε τέλος στα σενάρια η Ρούλα Κορομηλά: “Δεν βιάζομαι, δεν είμαι κοριτσάκι που ξεκινάει τώρα και έχω την αγωνία τι θα κάνω”

Ξεκαθάρισε το τοπίο η παρουσιάστρια και μίλησε για όλους και για όλα

Βραβείο για την προσφορά της στο νησί της Σύρου έλαβε η Ρούλα Κορομηλά – καθώς και άλλοι γνωστοί Έλληνες – σε τιμητική εκδήλωση που έγινε προς τιμήν τους.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν η Ρούλα Κορομηλά, ο Βαγγέλης Περρής και ο Γιώργος Πρίντεζης. Οι δύο πρώτοι μάλιστα έχουν να θυμούνται πολλά από στιγμές που έχουν ζήσει στο νησί – εξιστορώντας κάποιες από αυτές στο Mega Καλημέρα.

Αρχικά, διέψευσε τις φήμες που θέλουν το Σπίτι με το Mega να σταματάει πρόωρα λέγοντας «έχω γύρισμα την Τρίτη και έχω και πολλές ώρες».

Τα λόγια αγάπης της Ρούλας Κορομηλά για τον Βαγγέλη Περρή

«Έχουν περάσει από το 1995 τόσα χρόνια και παρ’ όλα αυτά οι μνήμες είναι τόσο έντονες, που εγώ είμαι βαθύτατα συγκινημένη. Ξαναείδα τον αγαπημένο μου Βαγγέλη Περρή, με τον οποίο μοιραστήκαμε μεγάλες επιτυχίες, πολλά προσωπικά θέματα. Είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Νομίζω, πως αν δεν είχα τον Βαγγέλη – και εξομολογούμαι – δε θα μπορούσα να πορευτώ καλά επί εποχή Bravo και στο Ciao Αντ1.

Είναι τιμητικό, που βρίσκονται δίπλα στον Γιώργο, που είναι ένα είδωλο και ένας σπουδαίος αθλητής. Είναι ιδιαίτερα τιμητική η βραδιά και θέλω να την αφιερώσω σε όλους τους ανθρώπους, που από το 1995 για έξι χρονιές πηγαίναμε συνέχεια και παρουσιάζαμε το πρόγραμμα στη Σύρο. Φυσικά να ευχαριστήσω τον κόσμο στη Σύρο, που με θεωρεί δικό τους κορίτσι», είπε η Ρούλα Κορομηλά.



Και η κάμερα του Breakfast @Star ήταν εκεί και εξασφάλισε δηλώσεις.

Θα συνεχίσει του χρόνου το Σπίτι με το Mega; Θα την ενδιέφερε να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι;

«Είμαι κάκιστη στα τηλεπαιχνίδια, δεν είμαι καλή σε αυτά ο καθένας εφ’ ω ετάχθη. Δεν βιάζομαι, δεν είμαι κοριτσάκι που ξεκινάει τώρα και έχω την αγωνία τι θα κάνω. Ας πάνε τα νέα παιδιά να κάνουν και αν υπάρξει χώρος και έχω και εγώ διάθεση να κάνω κάτι σωστό», είπε η

«Θα ήθελα να συμβάλω μέσω της τηλεόρασης στα κοινωνικά δρώμενα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχω, ότι δεν ακούγεται η φωνή μου και δεν μπορώ να πω τη γνώμη μου κι αυτό με πνίγει».

Μέσα σε όλα, δε, η αγαπημένη παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού, Ρούλα Κορομηλά, αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για την εποχή του τηλεοπτικού «Δέστε τους» αλλά και στην πολυσυζητημένη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη.

«Ο Γιώργος Τσαλίκης είπε πρόσφατα για τον καιρό που ήταν στο «Δέστε τους» ότι ήταν λίγο μια τρέλα, λίγο τοξικό» σχολίασε ο νεαρός ρεπόρτερ και η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έτσι είναι η τηλεόραση, ας αφήσουμε τη λέξη «τοξικό». Αν κάποιος εκλαμβάνει μια εκπομπή ως τοξική, δεν μπορώ να το καταλάβω εγώ αυτό το πράγμα. Να μη χαρακτηρίζουμε όμως λίγο κάποια πράγματα».

«Δεν έχω ακούσει τι έχει πει ο Γιώργος. Τον Γιώργο τον αγαπώ, είναι δικό μου παιδί. Δεν έχω ακούσει τι έχει πει και γι’ αυτό δεν θέλω να απαντήσω. Παρόλα αυτά θέλω να πω ότι η τηλεόραση έχει άγχος, το ξέρουμε πάρα πολύ καλά και όταν είναι και το live, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Δεν είναι όπως είναι το τραγούδι».

Όσον αφορά, δε, τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη «Μεγάλη εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη, η Ρούλα Κορομηλά έθεσε με νόημα τις εξής ερωτήσεις. «Τι συζητήθηκε ακριβώς; Αυτά που είπε; Ο τρόπος που μίλησε; Αυτός δεν είναι ο Νίκος Καρβέλας;».




Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής Fays Time και μεταξύ άλλων δήλωσε:

Τα κοινωνικά δρώμενα είναι πολύ δυσάρεστα και μας βρίσκουν απροετοίμαστους. Απορώ πως μπορεί μια εκπομπή να κάνει εναλλαγή θεμάτων. Είμαστε σε απόγνωση για το κορίτσι που έχασε την ζωή του. Θέλουμε προστασία.

Δεν μας βοηθούν οι τηλεοπτικές κόντρες. Δεν εξυπηρετεί να βγαίνουν όλες αυτές οι μπηχτές, οι κακίες, οι μικρότητες. Μου δημιουργεί τρόμο ένας συνάδελφος να μιλάει απαξιωτικά και προσβλητικά για άλλον. Ο κόσμος θα μας χλευάσει. Παλιά κοιμόντουσαν και ξυπνούσαν να μας δουν, τώρα δεν τους αφορά. Δεν φταίνε μόνο τα social media, φταίει κι ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τα πράγματα. Δεν υπάρχουν στην Ευρώπη παρουσιαστές να βάλλονται εναντίων άλλων. Οι παρουσιαστές πρέπει να καταλάβουμε πως η γη δεν περιστρέφεται γύρω από εμάς.

Μια χαρά την βλέπω την Ιωάννα Μαλέσκου για παρουσιάστρια του TvQueens. Γιατί να είναι εκτός την τηλεόραση; Τι πάθαμε και τα βάλαμε μαζί της;

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης, πρέπει να μας προβληματίσει για τα others έχουν 50%-60%», είπε κλείνοντας η Ρούλα Κορομηλά στην κάμερα του Fay’s time.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου