Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: “Δεν υπήρχε λόγος να γραφτούν και να ειπωθούν πράγματα πριν από τον γάμο μας με τον Γιώργο”

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στη σειρά, Άγριες Μέλισσες και διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα

Η Δανάη Μιχαλάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στη σειρά, Άγριες Μέλισσες και διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

«Έκανα δύο οντισιόν, στην πρώτη πήγα με ψυχολογία ότι δεν θα πάρω τη δουλειά και στη δεύτερη με καλωσόρισαν. Θυμάμαι πολύ καλά την πρώτη σκηνή που γύρισα, ήταν στην Κωπαϊδα και ήταν από το επεισόδιο 14», είπε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Η Δανάη Μιχαλάκη συνέχισε: «Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη για τη Ρόζα στην Τρούμπα. Μου είχε πει ο Λευτέρης Χαρίτος ότι πρέπει να ξεχάσω ότι είχα κάνει τον προηγούμενο χρόνο στη σειρά. Θυμάμαι είχαν φτιάξει ένα υπέροχο φόρεμα για μένα, κάπως έτσι άρχισα να τραγουδάω, ενώ δεν μου ήταν πολύ εύκολο, αλλά ο Alex Sid με βοήθησε πολύ. Δεν είχα δει τα Κόκκινα Φανάρια και τη Λόλα πριν, γιατί δεν ήθελα να επηρεαστώ, τα είδα μετά».

«Στις Άγριες Μέλισσες θυμάμαι μια σκηνή στην πρώτη σεζόν, που δεν μπορούσα να κάνω λήψη από τα γέλια, γιατί άκουγα κοιλίτσες να γουργουρίζουν γύρω γύρω και ο σκηνοθέτης με έδιωξε από το γύρισμα. Με τη Μαρία και την Έλλη φυσικά έχουμε κρατήσει επαφές, δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο μου στάθηκαν γιατί ήταν η πρώτη μου δουλειά», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Γιώργος Παπαγεωργίου, η Δανάη Μιχαλάκη σημείωσε: «Δεν υπήρχε λόγος να γραφτούν και να ειπωθούν πράγματα πριν τον γάμο μας. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο σημαντικό να μαθαίνουμε τα προσωπικά του καθενός. Αν κάποιος πασχίζει για να το κρατήσει κρυφό, γιατί επιμένεις να το βγάλεις; Από τον γάμο μου κρατάω ότι ήταν ένα πάρτι όπως το θέλαμε και γιορτάσαμε την αγάπη μας με φίλους και συγγενείς».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου