Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ανθή Βούλγαρη: Θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος;

Δείτε τι απάντησε η παρουσιάστρια

Η κάμερα της “Super Κατερίνα” συνάντησε την Ανθή Βούλγαρη την Παρασκευή το πρωί, η οποία απάντησε στις ερωτήσεις της ρεπόρτερ.

Η παρουσιάστρια του “Κοινωνία Ώρα MEGA” για την πιθανή διεύρυνση της ώρας προβολής της εκπομπής της μετά την τελευταία αυτή τηλεοπτική εξέλιξη, καθώς και για τη φήμη που θέλει και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να κατεβαίνει υποψήφιος Ευρωβουλευτής τον ερχόμενο Ιούνιο.

“Δεν ξέρουμε τίποτα, εμείς ακούσαμε αυτό που είπε η Ελεονώρα. Ούτε υπάρχει κάποια ανακοίνωση, ούτε μας έχουν ενημερώσει. Το μάθαμε σήμερα” δηλώνει η Ανθή Βούλγαρη.

“Από ‘κει και πέρα, πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα το δούμε όλοι στη συνέχεια, φαντάζομαι” προσθέτει.

 

Δείτε επίσης: Έρχεται στο MEGA το Β’ μέρος του ντοκιμαντέρ για τα Τέμπη

 

“Μπορεί να το μάθουμε τη Δευτέρα”

“Εμείς ξεκινάμε 5:30, παιδιά. Αν το κανάλι αποφασίσει να ξεκινάμε 6, θα ξεκινάμε 6. Αν αποφασίσει 5 ή 7, θα ξεκινάμε τότε. Δεν ξέρουμε, αλήθεια. Σας το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια. Εμείς, εγώ και ο Ιορδάνης, είμαστε οι πλέον αναρμόδιοι” ξεκαθαρίζει στη συνέχεια η Ανθή Βούλγαρη.

“Αυτό είναι μία έκπληξη, που μπορεί να το μάθουμε τη Δευτέρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ” απάντησε κλείνοντας τις δηλώσεις της η Ανθή Βούλγαρη, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να δούμε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου