Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Χατζίδου για Καινούργιου – Μπάρκα: Το ότι μπλέκεις μέσα γονείς, το βαραίνει όλο αυτό

“Η μετάφραση είναι: οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές”

Την χειμαρρώδη συνέντευξη που έδωσε χθες Πέμπτη 4/4 η Κατερίνα Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, συζήτησαν το πρωί της Παρασκευής στο “Breakfast @ Star”.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το επίμαχο και πολυσυζητημένο στα social και στις εκπομπές θέμα, ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Alpha, τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και την Δανάη Μπάρκα.

“Νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα για την Κατερίνα, γιατί μέσα από την εκπομπή της τοποθετείται κατά καιρούς, αλλά μας έλυσε πολλές απορίες. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το θέμα του πρώην συντρόφου της και τη Δανάη Μπάρκα, γιατί η ίδια είχε επιλέξει να μην αναφερθεί” είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

“Θεωρώ ότι μία ατάκα θα ανοίξει νέες… ιστορίες. Το «η μαμά μου εμένα έτσι με μεγάλωσε» και η λέξη «ανήθικο» που ακούστηκε είναι κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις” σχολίασε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

 

Δείτε επίσης: “Κόλαφος” η Κατερίνα Καινούργιου για την Δανάη Μπάρκα: “Ανήθικο αυτό που έγινε με τον Τσαγκρίδη, delete!”

 

“Και πολύ ψύχραιμα αντέδρασε”

“Η Κατερίνα λειτουργεί με το θυμικό, δεν μπαίνει σε καλούπια και αυτό που σκέφτεται το λέει εκείνη την ώρα” παρατήρησε η Μαίρη Αργυριάδου, με την Ελένη Χατζίδου να παρεμβαίνει:

“Το ότι είναι κάποιος αυθόρμητος δεν δικαιολογεί αυτό που λέει. Επειδή ό,τι κάνουμε είναι απόρροια της παιδείας που έχουμε λάβει από τους γονείς μας, δεν χρειάζεται να το τονίσεις. Ακόμη κι αν δεν ξέραμε ότι η μητέρα της Δανάης είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, το ότι μπλέκεις μέσα γονείς βαραίνει όλο αυτό. Η μετάφραση είναι: οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές. Πρόκειται για μια κοπέλα που πληγώθηκε πάρα πολύ, σε αυτό είμαι μαζί της. Και πολύ ψύχραιμα αντέδρασε εδώ που τα λέμε” κατέληξε στο σχόλιό της η Ελένη Χατζίδου.

 

Δείτε ακόμη: Το όλο νόημα μήνυμα της Βίκυς Σταυροπούλου μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Δανάη Μπάρκα

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου