Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίκη Λυμπεράκη: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά την συνέντευξη με τον Νίκο Καρβέλα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Την Νίκη Λυμπεράκη συνάντησε η κάμερα του “Breakfast @ Star“, τρεις ημέρες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη με τον Νίκο Καρβέλα, και η ρεπόρτερ της εκπομπής ζήτησε το σχόλιό της για τον απόηχο όσων συζήτησε η ίδια με τον συνθέτη στην “Μεγάλη Εικόνα” του MEGA.

“Δεν έχω να σας πω κάτι, ευχαριστώ πολύ που ήρθατε” αρκέστηκε να δηλώσει η παρουσιάστρια-δημοσιογράφος με ευγένεια, μη θέλοντας να δώσει οποιαδήποτε συνέχεια στο θέμα.




 

Τι συνέβη στην συνέντευξη στην “Μεγάλη Εικόνα”

Η εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα στην “Μεγάλη Εικόνα” και τη Νίκη Λυμπεράκη το βράδυ της Δευτέρας, εξελίχθηκε σε μία από τις πλέον πολυσυζητημένες συνεντεύξεις της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης μίλησε για όλους και για όλα, 16 χρόνια μετά την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, που είχε δώσει τον Νοέμβριο του 2008 στην εκπομπή “Ζούγκλα” με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

 

Δείτε επίσης: “Μεγάλη Εικόνα”: Ο δεύτερος όρος που έθεσε ο Νίκος Καρβέλας για την συνέντευξη

 

Οι τόνοι της συζήτησης ανέβηκαν, με τον Νίκο Καρβέλα να κάνει παρατηρήσεις στη Νίκη Λυμπεράκη για τη ροή και το περιεχόμενο της συνέντευξης, ενώ δεν έλειψαν και τα σημεία στα οποία οι δύο πλευρές ήρθαν σε ελαφριά αντιπαράθεση.

“Πιάνεσαι από μία λέξη. Μην μου κάνεις το πως θα μιλώ και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα” είπε ενοχλημένος ο Νίκος Καρβέλας.

“Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε” απάντησε η δημοσιογράφος.

“Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;” ρώτησε η Νίκη Λυμπεράκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου