Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Κόκοτα: Οι γιατροί μας λένε ότι πήγε και ξαναγύρισε

“Μας λένε να κάνουμε υπομονή”

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, μίλησε στην “Super Κατερίνα” το πρωί της Δευτέρας για την περιπέτεια υγείας του τραγουδιστή και τις εξελίξεις που υπάρχουν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια, οι γιατροί τους είπαν πως ο Δημήτρης Κόκοτας “πήγε και ξαναγύρισε”.

“Καλημέρα. Εδώ είμαι, δεν έχουμε κάτι νεότερο. Θα περίμενα να ακούσω ότι είναι ψέμα όλο αυτό. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται υπομονή από όλους. Έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ που εκεί υπάρχουν εξειδικευμένοι γιατροί και τον παρακολουθούν. Να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, ο καθένας από την πλευρά του δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Κι εγώ αισθάνομαι ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι τόσο τυχερός. Παλεύω να βρω κάτι να με κρατήσει” είπε αρχικά η Κατερίνα Κόκοτα και συνέχισε:

 

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας – Θανάσης Πάτρας: “Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά στις πρόβες, σε άσχημη κατάσταση η Τραϊάνα Ανανία”

 

“Οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή, είναι συγκρατημένοι, μας λένε ότι πήγε και ξαναγύρισε. Έφυγε και ξαναγύρισε. Είναι σε καταστολή ακόμα. Έγινε στην πολύ αρχή μια προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν αλλά ήταν πολύ νωρίς, δεν ολοκληρώθηκε η προσπάθεια. Κάνουν πολύ προσεκτικά βήματα. Θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δύο μέρες για να ξανακάνουν προσπάθεια να τον ξυπνήσουν. Μπαίνω κάθε μέρα για πολύ λίγο. Είναι ψυχοφθόρο και περιμένω τη στιγμή που θα βγει. Η κόρη μου γνωρίζει τα πάντα για τον πατέρα της”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου