Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Οι αλλαγές στη ζωή του και ο ερχομός της κόρης του – Χτύπησε ένα “καμπανάκι” για τα προσωπικά μου

Όσα είπε για τη σχέση με την κόρη του

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την πορεία του ως ηθοποιός, αλλά και τη νέα του ζωή με την κόρη του.

«Η περίοδος των μεγάλων επιτυχιών στα επαγγελματικά μου ξεκίνησε ενώ ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία, πήγαινα ακόμα σχολείο. Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήμουν αφιερωμένος στη δουλειά και κάποια στιγμή χτύπησε ένα “καμπανάκι” για τα προσωπικά μου», είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Για τον ερχομό της κόρης του: «Αυτό που ζω τα δύο τελευταία χρόνια που έχει μπει στη ζωή μου η κόρη μου, είναι πολύ ευχάριστο αλλά και δύσκολο. Η δυσκολία είναι στις αντοχές γιατί σε νεαρότερη ηλικία έχεις περισσότερες αντοχές. Έχουμε αρχίσει και επικοινωνούμε, έχω μια αγωνία για το μέλλον» είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Για την επαγγελματική του πορεία, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είπε: «Θα έκανα ξανά κάποια εκπομπή στην τηλεόραση. Ο πήχης όσο πάει ανεβαίνει και ελπίζω να κρατηθεί σε αυτό το ύψος. Είμαι από τους τυχερούς που μπορώ και βιοπορίζομαι από αυτήν τη δουλειά».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου