Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπλοκ στον Δημήτρη Λάλο και στην Μαριλίτα Λαμπροπούλου από την Έλενα Μαυρίδου

Δείτε το ρεπορτάζ

Οι φήμες που θέλουν τον Δημήτρη Λάλο να ακολουθεί χωριστούς δρόμους έπειτα από εννέα χρόνια γάμου με τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ωστόσο, εκείνη τον έχει μπλοκάρει από το Instagram.

Όπως αναφέρθηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» φαίνεται πως έχει χωρίσει οριστικά από τη σύζυγό του -επίσης ηθοποιό- Έλενα Μαυρίδου. Το ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει και μία κόρη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από εννέα χρόνια κοινής πορείας. Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είχε μιλήσει για τη σύζυγό του και τη σχέση τους με τα καλύτερα λόγια:

«Με την Έλενα γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα: και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Όταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για μένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα. Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση γι’ αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα διακριτικός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο. Αν δεν τον θαυμάζεις τον άλλο, δεν μπορείς και να τον θέλεις. Εγώ απολαμβάνω και να δημιουργώ μαζί της πράγματα αλλά και να βρίσκομαι σε απόσταση, δίνοντάς της συμβουλές σε αυτό που κάνει».

 

Τι «πρόδωσε» το χωρισμό

Τόσο ο Δημήτρης Λάλος όσο και η Έλενα Μαυρίδου δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής κανένα σχόλιο σχετικά με τα δημοσιεύματα αυτά, προσπαθώντας να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή.

Μία κίνηση ωστόσο και των δύο φαίνεται πως «πρόδωσε» το χωρισμό τους.

Η Έλενα Μαυρίδου δεν ακολουθεί πλέον στα social τον Δημήτρη Λάλο, αλλά, εκτός από αυτόν, έχει κάνει unfollow και τη συμπρωταγωνίστριά του στον «Σασμό», τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει διαγράψει από τον προσωπικό λογαριασμό της την ανάρτηση από το ταξίδι τους στο εξωτερικό τα Χριστούγεννα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι εκτός από το unfollow έχει έρθει και το block, καθώς το tag που τον είχε κάνει τότε δεν είναι πλέον ενεργό.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και μερικές ημέρες, ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Ιnstagram, διατηρώντας, ωστόσο, τις κοινές τους φωτογραφίες.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως μαζί με τον Δημήτρη Λάλο έχει κάνει unfollow και τη «Βασιλική», η οποία και αυτή έχει χωρίσει πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, στις αρχές του μήνα έγινε γνωστό πως η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποφάσισε με το σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από δεκαοκτώ χρόνια κοινής πορείας, έχοντας απόλυτη προτεραιότητα τα δύο παιδιά τους.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 28/3/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου