Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Αν περιμένετε από εμένα κάποια ανακοίνωση, δεν θα την ακούσετε”

“Δεν έχω μια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης στο “Happy Day” αναφέρθηκε στους φημολογούμενους χωρισμούς Νταλιάνη – Λαμπροπούλου και Λάλου – Μαυρίδου.

Μετά τα μπλοκ και τα unfollow στο Instagram, η παρουσιάστρια του ALPHA, θέλησε να πει ότι δεν γνωρίζει τι γίνεται και δεν έχει πληροφορίες και μέσα από τον Alpha, το κανάλι στο οποίο ανήκουν και οι ηθοποιοί.

 

“Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν είναι τυχαίο…”

“Πάμε σε ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ, κυρίως παρασκηνιακά. Αν περιμένετε από εμένα κάποια ανακοίνωση του στιλ «αυτό είναι το ζευγάρι της σόουμπιζ και εκτός Σασμού», κάτι τέτοιο δεν θα το ακούσετε. Αναφέρομαι στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Δημήτρη Λάλο να είναι και ζευγάρι εκτός του σήριαλ” είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

“Αν σας λέω ότι δεν θα κάνω μια τέτοια ανακοίνωση, μια τέτοια επιβεβαίωση, είναι επειδή δεν το γνωρίζω και επειδή δεν έχω μια τέτοια πληροφόρηση από τον σταθμό, στον οποίο ανήκουν. Ωστόσο, υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν είναι τυχαίο… Εγώ ως Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια του Alpha, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο”.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου