Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: Το πρόβλημα της ελληνικής τηλεόρασης είναι ότι παίρνει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό της

“Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποια είναι η κατάταξη και πού έχει τον καθένα”

Η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Τρίτης 26/3, κατά την διάρκεια του τηλεοπτικού ρεπορτάζ στο “Mega Καλημέρα“, σχολίασε όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για το τι της λένε οι τηλεθεατές.

Η παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε γίνεται” ανέφερε μέσα από την εκπομπή της το Σαββατοκύριακο πως “οι τηλεθεατές μου λένε ότι «σας έχει βαρεθεί το κάθε μας κύτταρο εμάς των τηλεθεατών, διότι δεν είναι τηλεόραση αυτό που κάνετε. Κάθεστε και σχολιάζετε τι έκανε η άλλη εκπομπή, η άλλη εκπομπή σχολιάζει τι κάνετε εσείς, ο ένας απαντάει στον άλλον. Εμάς τους τηλεθεατές ποιος θα μας ψυχαγωγήσει με κανονικά θέματα;” Κάνουν ολόκληρα θέματα και να τα στήνουν με σοβαρότητα, με αναλύσεις και να απαντάς στον άλλον… Δεν νομίζω ότι ασχολείται ο κόσμος. Βαριούνται οι άνθρωποι»”.

“Να σας πω ποιο είναι το πρόβλημα της ελληνικής τηλεόρασης; Παίρνει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό της. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης παίρνουν πολύ στα σοβαρά τον εαυτό τους. Εμένα, η προσωπική μου άποψη είναι, γιατί καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια, ο καθένας τη βιώνει διαφορετικά μέσα από το δικό του πρίσμα, ότι στη συνείδηση του κόσμου, ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποιος είναι πού. Δεν χρειάζεται ούτε να βγαίνουμε να το λέμε, ούτε να το διεκδικούμε, ούτε να το αποδίδουμε σε άλλους, ούτε να το αποδίδουμε στον εαυτό μας. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποια είναι η κατάταξη και πού έχει τον καθένα” σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου