Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Μάρκου: Tο Chase, οι δυο γάμοι και η αποκάλυψη: “Το μαύρο το φόρεσα ως πενθούσα για 5 χρόνια”

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Μαρία Μάρκου, την οποία γνωρίσαμε στο Chase ως δυναμική chaser μίλησε για όλα.

Η «γυναίκα με τα μαύρα» αναφέρθηκε στην περίοδο που φόρεσε μαύρα λόγω πένθους, μίλησε για την προσωπική της ζωή ενώ αποκάλυψε πώς από παίκτρια βρέθηκε στη θέση της chaser.

«Συνήθως με αντιμετωπίζουν ως αυστηρή περσόνα, ως έναν άνθρωπο που δεν σηκώνει πολλά πολλά. Αλήθεια είναι αυτό αλλά αν μου βγάλει κανείς οικειότητα, ανοίγομαι και αφήνομαι κι εγώ», είπε στην εκπομπή I love ΣΟΥΚΟΥ

Το Chase, το ψευδώνυμο και η κανονική της δουλειά

«Το Chase μπήκε στη ζωή μου όταν έκανα αίτηση τον Οκτώβριο του 2021 για να συμμετάσχω ως παίκτρια. Τα πράγματα πήραν όμως μία άλλη τροπή, η παραγωγή μου ζήτησε να δει το βιογραφικό μου και να δοκιμαστώ ως chaser. Την πρώτη φορά που με αναγνώρισαν ήταν στα διόδια. Εργάζομαι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είμαι διευθύντρια αγροτικής πολιτικής, τεκμηρίων και διεθνών σχέσεων. Όταν μου πρότειναν αυτό το ψευδώνυμο, «τσίνισα» λίγο στην αρχή. Πλέον το μαύρο το υποστηρίζω και τις πρωινές ώρες. Ένιωσα λίγο «βαριά», γιατί το μαύρο το φόρεσα ως πενθούσα 5 χρόνια στη ζωή μου»

Η απώλεια του μπαμπά της

«Έχασα τον πατέρα μου γύρω στα 25. Η ελπίδα είναι κακό πράγμα, σου δίνει προσδοκίες που ίσως δεν θα έπρεπε να έχεις. Έκλαψα πολύ αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο. Τον «έχασα» από καρκίνο, δεν έπεσα ψυχολογικά τότε αλλά μετά»

Οι δυο γάμοι, το ενδεχόμενο ενός τρίτου και η προσωπική της ζωή σήμερα

«Έχω κάνει δύο γάμους, ο ένας μάλιστα στα 22. Ήταν γάμος από βαθύ έρωτα και εκτίμηση. Έκανα και έναν δεύτερο, δεν το μετάνιωσα. Φυσικά και θα κάνω και τρίτο, καλά να είμαστε να παντρευόμαστε αυτούς που αγαπάμε. Είμαι πάρα πολύ καλά»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου