Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αντρέας Γεωργίου: “Έγινε σχόλιο ότι δεν έπρεπε να παίξω στη Famagusta…”

Όσα είπε ο σκηνοθέτης και παραγωγός της Famagusta στο podcast του Mega

Ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου μίλησαν για το Famagusta στο νέο podcast που εγκαινίασαν στο Mega για τη σειρά.

Αρχικά ο Αντρέας εξήγησε ότι επέλεξαν τον λατινικό τίτλο της Αμμοχώστου με σκοπό να αποτανθούν σε ένα κοινό πέρα από το ελληνικό, το διεθνές.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός και ο συμπαραγωγός του και επίσης ηθοποιός αναφέρθηκαν στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η σειρά ειδικά από τους Κύπριους.

Αντρέας: Επειδή νιώθω ότι είμαστε μόνοι μας και κάνουμε ένα είδος ψυχοθεραπείας, να πω και για άλλο ένα σχόλιο, ότι δεν έπρεπε να παίξω στη σειρά. Το Twitter, δεν με αγαπάει πολύ το Twitter. Μήπως δεν έπρεπε να παίξω;

Κούλλης: Και όλοι αυτοί που λένε στο Twitter μην πεθάνει ο Αντρέας; Όχι μόνο έπρεπε να παίξεις, επιβαλλόταν να παίξεις γιατί έχεις χρόνια να παίξεις.

Αντρέας: Ο μόνος λόγος που ήθελα ήταν για να είμαι μέρος αυτής της παραγωγής. Ήθελα κι εσύ αλλά ήταν παράλληλα η Γη της ελιάς. Είχα πει ότι θέλω να περάσω στο επόμενο age group και να είμαι πατέρας.

Ο Αντρέας αποκάλυψε ότι ο Κούλλης Νικολάου έχει απωθημένο να παίξει τον Μακάριο, όχι απαραίτητα στη Famagusta, με εκείνον να δηλώνει ότι είναι θείο δώρο η έλευση Βαλτινού για τον ρόλο.

«Για πρώτη φορά μας άνοιξαν το διαμέρισμα του Μακαρίου. Βγάλαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από το γραφείο του να κάνουμε την σκηνή του πραξικοπήματος» είπε ο Κούλλης Νικολάου.

«Έβαλα στοίχημα με όλο το συνεργείο ότι δεν θα καταφέρεις να κάνουμε εκεί το γύρισμα» είπε ο Αντρέας.

«Μπαίνω στο Προεδρικό και βλέπω να κάθεται ο Γρηγόρης Βαλτινός ντυμένος Μακάριος και νόμιζα ότι ζαλίζομαι και βλέπω τον Μακάριο» συμπλήρωσε.

«Τα τσαντίρια που στήσαμε είναι αυτά που είχαν στηθεί τότε και τα έχουμε πάρει από το κράτος» αποκάλυψε ο Κούλλης Νικολάου για τον δεύτερο κύκλο της σειράς που ξεκινά στις 7 Απριλίου.

Ο Αντρέας διηγήθηκε πώς μία βοηθητική ηθοποιός νόμιζε ότι ήρθαν οι Τούρκοι παρασυρμένη από το συναίσθημα του γυρίσματος της πρώτης σκηνής της σειράς, καθώς είχε ζήσει τα γεγονότα η ίδια. «Έκανε 10 λεπτά να συνέλθει».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου