Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δανάη Μπάρκα για Ανδρέα Γεωργίου: “Μου ξέφυγε, ας αλλάξουμε θέμα γιατί…”

“Είμαστε πάντως γουρλήδες, γιατί είχαν γνωριστεί εδώ και…”

Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στο “Πάμε Δανάη” συζήτησαν την Παρασκευή το πρωί για τον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου με την Σιμώνη Χριστοδούλου.

Η παρουσιάστρια του MEGA, που διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, θέλησε να χειριστεί το θέμα με διακριτικότητα, παρά τις προτροπές της ομάδας της να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες.

“Είναι πολύ δύσκολη η δική μου θέση, γιατί ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ένας άνθρωπος που είμαι στη ζωή του και είναι στη ζωή μου, ένας άνθρωπος που όλοι ξέρουν πόσο τον αγαπώ, τον θαυμάζω και την παρέα που κάνουμε. Πώς να εκθέσεις κάτι τόσο προσωπικό, είτε ισχύει είτε όχι;” είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

 

Δείτε ακόμη: Ο Ανδρέας Γεωργίου παντρεύεται την σύντροφό του, Σιμώνη – Το μονόπετρο που της χάρισε

 

“Εγώ σε αυτά ντρέπομαι πάρα πολύ. Κάποιος άκακα θα μπορούσε να πει ότι είναι χαρά. Επειδή όμως είναι δική μου χαρά εμμέσως, πώς να αποκαλύψω εγώ οτιδήποτε; Εγώ θα πω μόνο ότι… Κύπρο, σου ‘ρχομαι” τόνισε με νόημα η παρουσιάστρια.

“Και να συνέβαινε κάτι αντίστοιχο, δεν θα μπορούσα να αποκαλύψω εγώ κάτι για τη ζωή κάποιου άλλου. Είμαστε πάντως γουρλήδες, γιατί είχαν γνωριστεί εδώ στην εκπομπή μας και πιο μετά ήρθε και η πρόταση γάμου. Και στα γενέθλιά μου! Μου ξέφυγε… ας αλλάξουμε θέμα, γιατί θα μου ξεφύγουν κι άλλα” ανέφερε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα και πρόσθεσε:

“Εγώ θα ήθελα βραβείο φιλίας ή έστω ενσυναίσθησης, εχεμύθειας και διακριτικότητας στον άνθρωπό μου, που ήρθε εδώ και σας είπα να είσαστε προσεκτικοί”.

 

Δείτε ακόμη: Η Ελένη Μενεγάκη επιβεβαίωσε τον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου: “Μου την σύστησε και…”

 

“Τη Σιμώνη την ξέρω πολύ λιγότερο αλλά είναι πολύ μεγάλη τύχη να έχεις τον Ανδρέα στη ζωή σου. Έχει προσφέρει πολλή αγάπη στους ανθρώπους του και είναι πολύ σημαντικό να σου έρχεται όλη αυτή η αγάπη πίσω” σχολίασε κλείνοντας το θέμα η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου