Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η κοινή φώτο του Νίνο και της Ζόζεφιν – Τέλος στις φήμες χωρισμού

Δείτε τι ανέβασαν στα social media

Το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ο Νίνο και η Ζόζεφιν δημοσίευσαν κοινή τους φωτογραφία, βάζοντας έτσι οριστικό τέλος στις φήμες περί κρίσης στην σχέση τους.

Η τραγουδίστρια και ο Νίνο κοινοποίησαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται μαζί μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι τραγουδιστές μπορεί να έκαναν unfollow ο ένας στον άλλον στο Instagram, όπως βλέπουμε ωστόσο δεν έχει υπάρξει χωρισμός.

Η Ζόζεφιν προσφάτως δήλωσε ερωτευμένη διαψεύδοντας τα όποια δημοσιεύματα περί κρίσης και η απόδειξη ότι το ζευγάρι είναι μια χαρά ήρθε χθες, 18/3.

 

Δείτε επίσης: Josephine: “Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να βρεθώ στην Eurovision”

 

Μάλιστα, η Ζοζεφίν σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει:

“Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε. Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας. Έχω γνωρίσει τους γονείς του”.

 

Δείτε ακόμη: Ζόζεφιν: “Βαφτίστηκα πριν 5 χρόνια, από τότε όλα μου πάνε καλά”

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου