Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοκάρει ηθοποιός από τα “Εγκλήματα”: “Έμεινα 40 μέρες στο ψυχιατρείο, ο Θεός με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ”

“Από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι”

Στην κάμερα της “Super Κατερίνα” μίλησε ο Σταύρος Μαυρίδης και έκανε αποκαλύψεις για τον “γολγοθά” που πέρασε.

Ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του μιλώντας για την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της ζωής του κατά την οποία η ανεργία τον οδήγησε στην απελπισία και την ψυχιατρική κλινική.

“Έχω να βγω στην τηλεόραση περίπου 4 χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση η εισαγωγή μου στο ψυχιατρείο, η οποία κράτησε 40 ημέρες. Η πίστη μου στον Θεό μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου” ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Μαυρίδης.

“Ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί με αγάπησε και με στήριξε. Από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι” εξομολογείται ο ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια.

 

Δείτε επίσης: Βασίλης Ευταξόπουλος – Ο «Παύλος» από τα Εγκλήματα εξομολογείται: «Είμαι καταθλιπτικός πια»

 

Πως ήταν η ζωή του μετά το ψυχιατρείο

“Μετά το ψυχιατρείο, αντί να πάω στο σπίτι μου πήρα το καράβι και πήγα στα αδέλφια μου στη Σάμο. Με βοήθησαν οικονομικά την περίοδο του κορονοϊού και μετά τον κορονοϊό, γιατί δεν δούλευε ούτε η εστίαση στην οποία απασχολούμουν” περιγράφει στη συνέχεια ο Σταύρος Μαυρίδης.

“Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν από τους πρώτους που ήρθαν να με δουν στην ψυχιατρική κλινική μαζί με τον Θοδωρή Προκοπίου. Είναι αληθινός φίλος για μένα” τονίζει χαρακτηριστικά.

“Η Σαλαμίνα είναι η μεγάλη μου αγάπη, είναι ο τόπος που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που ανδρώθηκα και εκεί θα ήθελα να «φύγω». Η Σαλαμίνα είναι το νησί των ονείρων μου” καταλήγει στις δηλώσεις του ο Σταύρος Μαυρίδης.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου