Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Καλομοίρα: Απαντά πρώτη φορά για τα αρνητικά σχόλια για τις αισθητικές παρεμβάσεις

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την επίσκεψή της στην Ελλάδα, για τη Eurovision και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Την Καλομοίρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την επίσκεψή της στην Ελλάδα, για τη Eurovision και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις αισθητικές παρεμβάσεις.

«Ήρθα στην Ελλάδα γιο το καινούργιο μου κομμάτι το “Rolling” και περιμένω να το ακούσει ο κόσμος και να το αγαπήσει. Θα παραμείνουμε αρκετό καιρό στην Ελλάδα, θα δείτε πολλά πράγματα», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι, η Καλομοίρα σχολίασε: «Η επιλογή μου φαίνεται πολύ ωραία και ανυπομονώ να δω όλη την εμφάνιση. Η Eurovision είναι ένα μουσικό event που ενώνει τους ανθρώπους με τη μουσική και για αυτό είναι τόσο δημοφιλής».

Τέλος όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές επεμβάσεις, η Καλομοίρα απάντησε: «Το ξέρω ότι σχολιάζουν συνέχεια την εμφάνισή μου, αλλά τι να κάνεις; Είναι μεγάλη κουβέντα και αυτή. Ευτυχώς δεν είμαι 18 χρονών να με πειράζουν όλα αυτά. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ότι και να πούνε δεν το παίρνω τόσο βαριά».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου