Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άννα Μαρία Βέλλη: Τη φυγάδευσαν οι φίλες της για να αποφύγει να κάνει δηλώσεις στην κάμερα περί της κακοποίησης από σύντροφο της

Μάλιστα, τα σχόλια στο διαδίκτυο έχουν πάρει «φωτιά» ότι πρόκειται για τον τραγουδιστή, Άρη Μακρή

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε ξανά η Άννα Μαρία Βέλλη για την υπόθεση κακοποίησής της από πρώην σύντροφό της. Μάλιστα, τα σχόλια στο διαδίκτυο έχουν πάρει «φωτιά» ότι πρόκειται για τον τραγουδιστή, Άρη Μακρή, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει τη θέση του με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρήκε το μέρος που βρισκόταν χθες βράδυ η γνωστή Youtuber με τους φίλους της. Ωστόσο, οι κολλητές της και συνεργάτιδες της Άννας Μαρίας Βέλλη τη φυγάδευσαν, ώστε να μην κάνει δηλώσεις στην δημοσιογράφο.

«Εγώ είμαι φίλη της και σας ζητάω να φύγετε. Εγώ σας λέω ότι δεν θέλει, θα ήθελα να φύγετε, να μη τη ρωτήσετε τίποτα. Γνωρίζετε ότι μια κοπέλα έχει περάσει κάποιες δυσκολίες και η κολλητή της έρχεται και σας εκφράζει ότι επιθυμεί για την ασφάλεια της φίλης της να φύγετε. Δεν θα το συζητήσω. Κανένα πλανάκι δεν θα έχεις» είπε κατηγορηματικά η κολλητή της και έκρυψε την κάμερα για να μη βγει κανένα πλάνο της Άννας Μαρίας Βέλλη.




Η συμπεριφορά της ενόχλησε έντονα την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είπε μέσα από την εκπομπή της:

«Συγγνώμη η κυρία ποια είναι; Η δημοσιογράφος ήταν η Μένια Κούκου, η οποία πάντα είναι ευγενέστατη, κάνει τη δουλειά της. Είναι και εκείνη μητέρα δυο παιδιών και δεν είχε καμιά όρεξη να τρέχει το βράδυ να κυνηγάει την Άννα Μαρία Βέλλη. Η ίδια ξέρει από κάμερες, έχει κάνει τηλεόραση, έχει συνεργαστεί με δημοσιογράφους, θα μπορούσε η ίδια να βγει και να πει «σε παρακαλώ, κλείσε την κάμερα, δεν θέλω να μιλήσω». Δεν κατάλαβα την επίθεση από τη φίλη της».

«Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα και αυτό που έγινε με τη φίλη της δεν την τιμά. Η Άννα Μαρία ποτέ δεν θα αντιδρούσε έτσι. Έχει κάνει τηλεόραση, έχει συνεργαστεί με ρεπόρτερ και ξέρει. Κανείς δεν «χτυπάει» την Άννα Μαρία. Είμαστε πάντα με το θύμα απλά δεν μας άρεσε αυτή η εικόνα. Θα μπορούσε ευγενικά να βγει και να πει «συγγνώμη δεν θέλω». Η Μένια θα έκλεινε την κάμερα και θα έφευγε» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου