Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ματίνα Νικολάου: “Χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη στον Νίκο Μουτσινά, η Βάνια μπορεί να επιστρέψει”

Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της Βάνιας και το ενδεχόμενο να τη δούμε να “ξαναζωντανεύει” στη μικρή οθόνη;

Τη Ματίνα Νικολάου υποδέχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4/3) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο The 2Night Show μιλώντας για την τηλεοπτική της συνύπαρξη στο πλάι του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή.

«Οι καλοί ρόλοι κρατάνε συνήθως δύο με τρία χρόνια, ο ρόλος της Βάνιας κράτησε λίγο παραπάνω και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Δεν αγχώθηκα ποτέ ότι θα στιγματιστώ από τον ρόλο της Βάνιας, υπάρχει πάντα μέσα μου», ανέφερε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

«Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσα να ισορροπήσω κάνοντας κι άλλα πράγματα στο θέατρο. Οι επιλογές μας καθορίζουν την πορεία μας. Δεν έχω στο μυαλό μου να κάνω μόνο εκπομπές. Θέλω να κάνω θέατρο, να παίξω σε σήριαλ», παραδέχεται στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Δεν ήμουν σίγουρη για αυτό που πήγαινα να κάνω με τη Βάνια, χαίρομαι που έμεινε στον κόσμο έτσι ευχάριστα. Δεν ήταν στα πλάνα μου η τηλεόραση, γνώρισα όμως τον Νίκο (Μουτσινά) και με έβαλε μέσα σε αυτό. Του έχω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Εγώ είμαι πιο συντηρητική και μαζεμένη. Στην παρέα όμως έχω μία τρέλα που ο Νίκος την ανακάλυψε κι εγώ αφέθηκα», εξομολογείται η Ματίνα Νικολάου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η Επίδαυρος είναι μεγάλο δώρο για έναν ηθοποιό κι εμένα μου ήρθε όταν ήμουν ακόμα στο πρώτο έτος της σχολής. Θυμάμαι πως ήταν μεγάλη ευτυχία να έρχονται οι γονείς μου να με δουν στην Επίδαυρο, ήταν πολύ σημαντικό για μένα», δηλώνει η Ματίνα Νικολάου.

Τέλος, στη συνέχεια της συνέντευξης η Ματίνα Νικολάου μιλά για τον γιο της, παραδέχεται πως είχε φέτος τηλεοπτικές προτάσεις για σειρές που δεν την ενθουσίασαν, ενώ δηλώνει ανοιχτή στο ενδεχόμενο να ενσαρκώσει ξανά τον ρόλο της Βάνιας σε μία εξελιγμένη του μορφή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου