Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Δασκαλάκης: “Από τη χημειοθεραπεία δεν μένει τίποτα”

“Δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρω”

Ο Γιώργος Δασκαλάκης μίλησε για την σοβαρότατη περιπέτεια που περνάει με την υγεία του στην εκπομπή “Επί Τόπου“.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή το πρωί της Κυριακής και αναφέρθηκε στα βήματα που κάνει παλεύοντας με τον καρκίνο εδώ και περίπου 2 χρόνια.

“Δεν κάνω τίποτα, κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, υπομένω, κάνω απίκο τη θεραπεία μου. Έκανα 30 διπλές χημειοθεραπείες ανά 10 ημέρες και έλεγα θα φάω κουλουράκια θεσσαλονικιώτικα” δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Δασκαλάκης.

“Για να με φτάσουν να κάνω τις χημειοθεραπείες είχα πάθει ελεφαντίαση στα πόδια μου γι΄ αυτό δεν περπατάω. Το σώμα του ανθρώπου είναι ένα διαμέρισμα, ο καρκίνος είναι φωτιά και η χημειοθεραπεία είναι το νερό της πυροσβεστικής. Από τη χημειοθεραπεία δεν μένει τίποτα, ούτε το υγιές ούτε το καρκινικό κύτταρο” περιγράφει ο τραγουδιστής για τη γενναία μάχη που δίνει.

 

“Δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρω”

“Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση ανάπλασης των υγιών κυττάρων και οι πόνοι τώρα είναι ότι γεννιούνται καινούργια κύτταρα” αποκαλύπτει στον αέρα το ΟΡΕΝ ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Μάλιστα ο λαϊκός τραγουδιστής αυτή την περίοδο μπαίνει στο στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσει ένα νέο τραγούδι, δηλώνοντας εξαιρετικά ενθουσιασμένος που επιστρέφει στη δουλειά έστω και με αυτόν τον τρόπο μετά από όλη αυτή την περιπέτεια.

“Δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρω, έκανα ασκήσεις να ανοίξω το διάφραγμά μου. Φεύγοντας να πάω στούντιο και να γυρίσω είναι ένα δίωρο μετά ήμουν κατάκοιτος τέσσερις ημέρες από την ταλαιπωρία” εξομολογήθηκε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου