Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος για Μπακοδήμου – Σεργουλόπουλο: “Έχουν μία αντιπαλότητα, εγώ τους δίνω μπράβο”

“Σήμερα έχει κουράσει η τηλεόραση, παιδιά”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στην εκπομπή “Επί Τόπου” το πρωί της Κυριακής μίλησε για την Μαρία Μπακοδήμου.

Ο παρουσιαστής συμμετείχε στη συζήτηση για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας και μεταξύ άλλων εξέφρασε την άποψή του για το “Γεια Σου”.

“Η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε από τα περιοδικά στην τηλεόραση με τη βοήθεια του Φώτη Σεργουλόπουλου. Είναι δύο άτομα που είχαν την προσωπική τους σχέση, έχει προκύψει μία αντιπαλότητα. Μπράβο τους που δεν ξέρουμε κουβέντα” ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Μπράβο, μπράβο, μπράβο. Έτσι είναι οι προσωπικές σχέσεις. Είναι αξιοσημείωτο και εγώ το εκτιμώ, το δίνω και στους δύο” τονίζει ο παρουσιαστής για το γνωστό πρώην τηλεοπτικό δίδυμο.

 

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα για Ανδρέα Μικρούτσικο: “Δεν ήταν ωραίο αυτό, δεν το λες δημόσια”

 

“Η Μαρία βλέπει ότι στα χέρια της δεν έχει τίποτα”

“Να βάλω μία άλλη διάσταση ως ένας άνθρωπος που είναι 30 χρόνια στην τηλεόραση; Η Μαρία είναι σίγουρα κουρασμένη, γιατί έχει πολλά χρόνια στον χώρο. Για να την εμπνεύσεις, πρέπει η ομάδα να έχει μια ιδέα που η Μαρία να μπορεί να την εκφράζει και να πει: εδώ θα στήσουμε το καινούργιο στοίχημα” σχολιάζει στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Αν κάνεις μία εκπομπή που μοιάζει με όλες τις άλλες και στήνεται στο πόδι, τι να εμπνεύσεις τη Μαρία; Η Μαρία βλέπει ότι στα χέρια της δεν έχει τίποτα, έχει μία εκπομπή που κάνει κουτσομπολιό τρίτης κατηγορίας” επισημαίνει με αιχμηρό τρόπο ο παρουσιαστής.

“Έχει μία εκπομπή με ρεπορτάζ τρίτης κατηγορίας και πρέπει να το διαπραγματευτεί με το ταπεραμέντο της. Σήμερα έχει κουράσει η τηλεόραση, παιδιά” καταλήγει στο σχόλιό του για τη Μαρία Μπακοδήμου ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου