Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου για Καινούργιου – Μπάρκα: “Όλοι έχουμε νιώσει μια προδοσία, ξέρω ότι ήταν κοντά στο να τα ξαναβρούνε”

“Όταν είχε πάει πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου στο μαγαζί του Φίλιππου…”

Η Μαρία Μπακοδήμου με τους συνεργάτες της στο “Γεια σου” μίλησαν για το θέμα της εβδομάδας, που δεν ήταν άλλο από το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά και την αντιμετώπιση του γεγονότος από την Κατερίνα Καινούργιου.

Το κοινό ερωτικό παρελθόν ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Alpha και τον επιχειρηματία αλλά και τα πρόσφατα καυτά φιλιά του δεύτερου με την παρουσιάστρια του MEGA πυροδότησαν τα σχόλια στα social media.

 

Δείτε επίσης: Μαρία Μπακοδήμου: Η αναπαράσταση του φιλιού Μπάρκα – Τσαγκρίδη στο “Γεια σου”

 

“Ξέρω ότι ήταν κοντά στο να τα ξαναβρούνε”

“Πρώτον, να μη γελάμε. Εγώ πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε νιώσει μία προδοσία, από φίλο, από ερωτικό σύντροφο… όταν αυτό γίνεται δημόσια και παίρνει άλλες διαστάσεις, είναι ακόμη χειρότερο. Και αυτό εξαρτάται από το τι σχέση είχαν οι δύο τους” είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

“Το επιχείρημα είναι ότι αυτό που συζητάμε όλα αυτά τα χρόνια για τη γυναικεία αλληλεγγύη περιλαμβάνει και τα συναισθήματα μίας γυναίκας προς έναν άντρα. Ξέρεις ότι η Κατερίνα πονάει, από την άλλη και ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω” σχολίασε από την πλευρά της η Νάνσυ Παραδεισανού.

“Όταν είχε πάει πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου στο μαγαζί του Φίλιππου και είχε κάνει το post, εγώ ξέρω ότι ήταν κοντά στο να τα ξαναβρούνε” αποκάλυψε αμέσως μετά η Μαρία Μπακοδήμου.

“Την Δανάη μπορεί να μη τη νοιάζει αν θα βγει έξω και θα φιληθεί και θα την φωτογραφίσουν. Το μίσος που λαμβάνει στα social media είναι άλλο, δεν ξέρω αν το περίμενε” σχολίασε σε άλλο σημείο της συζήτησης η Μαρία Μπακοδήμου.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου