Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τόλης Παπαδημητρίου για Κατερίνα Ζαρίφη: “Η εκπομπή της μοιάζει με το Καλό Μεσημεράκι”

Θα ξανασυνεργαζόταν με τον Νίκο Μουτσινά;

Ο Τόλης Παπαδημητρίου μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ Star” για τον νέο κύκλο της “Μουρμούρας”, ενώ κάνει και τα σχόλιά του για τη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και της ομοιότητές της στην ίδια ζώνη με το “Καλό Μεσημεράκι”.

“11η σεζόν στη Μουρμούρα μέχρι να… σβήσει ο ήλιος. Εμένα συνεχίζει αυτός ο «τρελός» μου ρόλος. Κάθε σεζόν ακούγεται ότι τελειώνει η σειρά. Έχουν γίνει συζητήσεις και σίγουρα υπάρχει η πρόθεση να συνεχίσουμε και του χρόνου” είπε αρχικά ο Τόλης Παπαδημητρίου.

“Θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο σε ένα ανανεωμένο «Καλό Μεσημεράκι». Τώρα σε κάτι άλλο, όπως ένα βραδινό, δεν ξέρω, δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί μπορεί να είναι κάτι που εμένα να μη μου κάνει. Πάντως, δεν θα ήταν και τόσο εύκολο να ξανασυνεργαστώ μαζί του αν είναι κάτι καθημερινό. Ξέρω ότι ήθελε πάρα πολύ να κάνει κάτι βραδινό. Αν με ρωτούσε, δεν θα του έλεγα να κάνει ένα τηλεπαιχνίδι” επισημαίνει ο γνωστός ηθοποιός για τον Νίκο Μουτσινά και την πολυσυζητημένη τηλεοπτική του επιστροφή.

 

Δείτε επίσης: Τόλης Παπαδημητρίου για Οδός Ζαρίφη 2: “Ήταν άβολο, δεν μπορώ να πω ψέματα”

 

“Κανείς ακριβώς δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει”

“Θεωρώ ότι η Κατερίνα Ζαρίφη ξεκίνησαν κάπως δύσκολα, κανείς ακριβώς δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει. Τώρα που έχει πάρει μια μορφή, έχει περισσότερη πλάκα” απαντά ο Τόλης Παπαδημητρίου για την «Οδό Ζαρίφη 2».

“Φυσικά και μοιάζει με την εκπομπή του Νίκου. Είναι μια μεσημεριανή εκπομπή με έναν κεντρικό παρουσιαστή ή μία κεντρική παρουσιάστρια, έχει και έναν άλλο που είναι ντυμένος σαν τη Βάνια και είναι μια παρέα που κάνει πλάκα το μεσημέρι. Εμένα αυτό μου θυμίζει το Καλό Μεσημεράκι” καταλήγει στο σχόλιό του ο Τόλης Παπαδημητρίου.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου