Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Απάντησε στα επικριτικά σχόλια – “Έγινε μία παράφραση”

“Τα social media είναι ένα μέσο που λύνει και γιγαντώνει παθογένειες και καλά κάνουν”

Για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται στα social media τις τελευταίες δύο μέρες, μίλησε στον αέρα του “Πάμε Δανάη” η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Παρασκευής.

Η παρουσιάστρια του MEGA, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της γύρω από μία φράση της που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων, με αφορμή την προχθεσινή πανελλαδική απεργία.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή στις 28/2, η Δανάη Μπάρκα συζητώντας με τον σεφ της εκπομπής, Τίμο Ζαχαράτο, ρώτησε:

“Τι θα κάνεις σήμερα, θα πας σε κανένα θεατράκι;” με τον ίδιο να της απαντά:

“Όχι, όχι, δεν έχει σήμερα τίποτα”.

H παρουσιάστρια του ανταπάντησε:

“Γιατί αγάπη μου, για την απεργία;” ατάκα που θεωρήθηκε από κάποιους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειρωνική και προκάλεσε κύμα οργής.

 

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: “Λίγο το ένα, λίγο το άλλο, εγώ πήρα μία απόφαση”

 

“Θεωρώ λίγο άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα για κάτι που έχει παραφραστεί”

Έτσι η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να τοποθετηθει για αυτό στην εκπομπή της και να ξεκαθαρίσει την θέση της.

“Ήταν 5 δευτερόλεπτα μίας εσωτερικής συζήτησης, που ίσως κακώς εκτέθηκε μεταξύ εμού και του Τίμου. Εκείνος δεν ξέρει καν ότι τον βάζω στην υπόθεση και τοποθετούμαι” είπε αρχικά η παρουσιάστρια του MEGA.

“Τα social media είναι ένα μέσο που λύνει και γιγαντώνει παθογένειες και καλά κάνουν. Έχουμε δει να αλλάζουν καταστάσεις μιας ολόκληρης χώρας και εγώ τα χρησιμοποιώ και τα αγαπώ, όταν βοηθούν σε κάτι. Όταν παραφράζεται κάτι, ειδικά σε ανθρώπους που μία ώρα πριν έχουν ασχοληθεί με το θέμα των Τεμπών και παροτρύνουμε τους πάντες να μην το ξεχάσουν, το θεωρώ λίγο άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα για κάτι που έχει παραφραστεί. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε πέρσι, να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές και να μην εκτροχιαζόμαστε από την ουσία των πραγμάτων” υπογραμμίζει η Δανάη Μπάρκα.

“Θα ήθελα λοιπόν να μείνουμε σε αυτό, σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μείνει πίσω και σηκώνουν αυτό το βάρος, να συνεχιστεί η ζωή τους. Με συγχωρείτε για τον χρόνο σας αλλά όταν νιώθεις ότι γίνεται μία κατάφορη αδικία, θέλεις να υπερασπιστείς κάποια πράγματα” κατέληξε στην τοποθέτησή της η Δανάη Μπάρκα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου