Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: “Αντιμετώπισα το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά πάρα πολύ δύσκολα”

“Έχω χάσει τον έλεγχο και έχω κάνει λάθη”

Ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή”Ενώπιος Ενωπίω“, το βράδυ της Πέμπτης, και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την ζωή του.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην επόμενη σελίδα του διαζυγίου με την Φαίη Σκορδά και τις αγωνίες που διατηρούσε για τη σχέση με τα παιδιά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας εξομολογήθηκε:

“Έχω ξαναπεί ότι είμαι ένα παιδί χωρισμένων γονιών και άσχημα χωρισμένων γονιών. Στα πρώτα χρόνια έμεινα με την μητέρα μου και χώρισαν με σύγκρουση μεγάλη. Το θέμα όμως είναι ότι για πάρα πολλά χρόνια εμένα η μητέρα μου εξαφανίστηκε από την ζωή μου. Δεν θέλω να πω κάτω από ποιες συνθήκες, για ποιο λόγο και τα λοιπά. Αυτά είναι προσωπικά θέματα και δεν έχει σημασία. Αυτό από μόνο του είναι μια πληγή πολύ μεγάλη η οποία δεν ξέρω και αν κλείνει ποτέ. Όταν λοιπόν μια μάνα ή ένας πατέρας, κυρίως η μάνα, φεύγει βία για πολλά χρόνια από τη ζωή ενός παιδιού και κάποια στιγμή καλείσαι εσύ, επειδή δεν γίνεται διαφορετικά, να χωρίσεις από τον άνθρωπο σου, το θεωρείς αφενός μια μεγάλη αποτυχία και αφετέρου το σκέφτεσαι διπλά, τριπλά, τετραπλά μέχρι να πάρεις την οριστική απόφαση”.

 

“Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος”

“Όταν, δε, αυτό αλλάζει, εσύ φέρεις ένα βάρος ότι πιθανόν τα παιδιά μου να λάβουν τον χωρισμό ως ότι ο πατέρας τους τα εγκαταλείπει, όπως εμένα πιθανόν κάποιος γονιός μου να έφυγε βίαια από τη ζωή μου. Που ήταν μια κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός από την Φαίη. Άρα εγώ το αντιμετώπισα πάρα πάρα πολύ δύσκολα. Πήρα και βοήθεια, πήγα σε γιατρό. Δεν ήταν για μένα μια εύκολη περίοδος. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος”.

“Από την άλλη το γεγονός ότι εγώ πέρασα άσχημα σαν παιδί, για μένα είναι αυτονόητο να προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο μπορώ κοντά στα παιδιά μου. Δεν μιλάω υλικά αλλά κυρίως σε αυτό που λέμε να έχουμε ποιοτικό χρόνο για να κάνουμε πράγματα μαζί. Δηλαδή το θεωρώ αυτονόητο και πιθανόν στην υπερβολή που το κάνω να έχει να κάνει με τα δικά μου παιδικά βιώματα” πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου τη νύχτα της Πέμπτης.

 

“Δεν έγινε ποτέ καμία σφαγή με την Φαίη Σκορδά”

“Πως αυτή η σχέση από αυτή την ομορφιά που θυμάμαι εγώ, γιατί σας πάντρεψα και σας έζησα από κοντά από τα πρώτα βήματα, χάλασε; Δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ. Δεν έχει χωρέσει στο μυαλό μου το πως συνέβη αυτό» σχολίασε αρχικά ο παρουσιαστής του talk show για να αποκριθεί ο Γιώργος Λιάγκας ως εξής.

“Νίκο, θα σου πω κάτι το οποίο δεν το έχω ξαναπεί. Όταν χωρίσαμε με την Φάιη ήμασταν εδώ στον ΑΝΤ1 και ήσουν από τους πρώτους ανθρώπους που το έμαθες, σε πήρα και σου το είπα. Το είπαμε κάποια στιγμή στον σταθμό γιατί έπρεπε να σταματήσει και η τηλεοπτική συνεργασία. Και την ίδια ώρα που τους λέγαμε ότι χωρίζουμε, μας παρουσίασαν μια έρευνα ότι είμαστε το πιο αγαπητό και αγαπημένο ζευγάρι στην Ελλάδα, όχι στην ελληνική τηλεόραση”.

“Μας έλεγαν «τι κάνετε; Θα δημιουργήσετε μια αναταραχή γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι είστε το πιο αγαπημένο ζευγάρι». Άλλο όμως τι γίνεται μέσα σε ένα ζευγάρι… Που δεν έγινε καμία σφαγή με την Φαίη, έτσι; Πολύ γλυκά και ήρεμα χωρίσαμε. Προφανώς είναι δυο άνθρωποι που κάποια στιγμή δεν ταιριάζουν και αυτό βγαίνει”.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: “Η Φαίη Σκορδά έδωσε μία εξήγηση που εγώ δεν τη γνώριζα”

 

“Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός που στη ζωή μου γνώρισα την Φαίη. Γιατί η Φαίη με ενέπνευσε να γίνω πατέρας. Μπορεί να μην γινόμουν πατέρας ποτέ. Είχα φτάσει στα 40, γνώρισα την Φαίη, με ενέπνευσε ότι μπορεί να κάνουμε μαζί οικογένεια, παιδιά που αυτό είναι το σημαντικό και κάναμε παιδιά. Άρα είμαι πολύ τυχερός γιατί γνώρισα έναν άνθρωπο που με ενέπνευσε και έγινα πατέρας αφενός και αφετέρου είναι μια εξαιρετικά καλή μάνα. Αυτό είναι το σημαντικό στη σχέση μου με την Φαίη. Όλα τα άλλα τώρα τα τηλεοπτικά είναι εκ του περισσού”.

“Από την άλλη βέβαια είμαι και γω ένας πολύ έντονος άνθρωπος και η Φαίη μια πολύ έντονη προσωπικότητα. Άρα μοιραία οι σχέσεις αυτών των ανθρώπων είναι συγκρουσιακές. Δεν σφαχτήκαμε όμως ποτέ, θα το ξαναπώ” κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας στην τοποθέτηση που έκανε στο Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1.

 

“Δεν έχω σχέσεις με τη μητέρα μου”

Σε άλλο σημείο ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1:

“Μίλησες για την πληγή των νεανικών χρόνων, για την μητέρα που έφυγε και τον δύσκολο χωρισμό των γονιών. Ήρθες από τότε πιο κοντά μαζί της; Τώρα πως είναι η σχέση μαζί της;” με τον Γιώργο Λιάγκα να του απαντάει:

“Νίκο, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχω πει ποτέ. Δεν υπάρχουν σχέσεις. Αλλά είναι κάτι το οποίο το έχω μέσα μου κάπου, σε ένα κουτάκι. Δεν έχω βγει ποτέ να το πω δημόσια, όχι γιατί ντρέπομαι αλλά γιατί δεν θέλω να πουν «α, επειδή εκείνος πέρασε έτσι, πιθανόν για αυτό να φέρεται έτσι και άρα να του δώσουμε ελαφρυντικά». Δηλαδή δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως άλλοθι κάποιων απόψεων ή συμπεριφορών. Υπάρχει εκεί, δεν υπάρχουν σχέσεις και από εκεί και πέρα… όλα καλά”.

“Ο πατέρας μου ήταν τα πάντα για μένα. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, μεγάλωσα δίπλα του και με μητρικό πρότυπο την γιαγιά μου. Είμαι πολύ τυχερός γιατί μου έμαθε το καλό και το κακό, μου έδωσε αρχές και αξίες και χαίρομαι που βλέπω ότι αυτές οι αξίες περνάνε στα παιδιά μας”.

“Βλέπω δηλαδή τα παιδιά μου, τι αξιακούς κώδικες έχουν και βλέπω ότι είναι πολύ πιο καλοί και από αυτούς που έχω εγώ. Γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και αυτό οφείλεται και στη μαμά τους και στον μπαμπά τους προφανώς” συμπλήρωσε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1.

 

“Έχω χάσει τον έλεγχο και έχω κάνει λάθη”

Ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε σε όλα μεταξύ των οποίων και τα τηλεοπτικά του λάθη και τον έλεγχο του μέτρου στη μικρή οθόνη.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε χαρακτηριστικά:

“Χάνω καμιά φορά τον έλεγχο, ναι. Τον έχω χάσει δυο τρεις φορές τον έλεγχο και έχω κάνει λάθη τα οποία είναι λάθη χωρίς καμία σκοπιμότητα. Δεν είναι λάθη τα οποία προήλθαν από μια συγκεκριμένη στόχευση. Το μέτρο για την τηλεθέαση το έχω, δεν έχω τρελαθεί ποτέ από την τηλεθέαση. Δεν έχω τρελαθεί ποτέ κυνηγώντας την τηλεθέαση. Στο πάθος όμως της στιγμής του σχολίου μπορεί κάποια στιγμή να χάσω το μέτρο και να κάνω ένα σχόλιο που θα έκανα όταν εμείς πάμε και τρώμε ένα μεσημέρι και κάνουμε ως φίλοι και γνωστοί μια πλάκα. Εκεί λοιπόν μπορεί να χάσω το μέτρο”.

“Μοιραία πια έχουμε βρει την ισορροπία και μας έχει κάνει η λογική της πολιτικής ορθότητας να βρούμε την ισορροπία. Εν πολλοίς μπορεί να είναι και καλό το να οδηγεί αυτό και σε συμβιβασμούς. Πράγματα που λέγαμε στις παρέες και τηλεοπτικά πριν από δέκα χρόνια, τώρα δεν μπορούμε να τα πούμε στην τηλεόραση και ορθώς δεν μπορούμε να τα πούμε”.

“Γιατί μπορεί να κοροϊδεύαμε μια κοινωνική ομάδα και ήταν επιτρεπτό. Τώρα πια δεν είναι. Άρα όλη αυτή η αυτολογοκρισία που γίνεται, ακόμα και αν γίνεται καθ’ υπερβολήν, στο σωστό δρόμο είναι. Άρα μπαίνεις σε ένα καλούπι και εγώ έχω μπει στο λιγότερο καλούπι που θα μπορούσα να μπω, αλλά μπαίνω και γω”.
 

“Ορθώς αποχώρησε η Δούκισσα Νομικού, με την Μαρία Κορινθίου δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει”

Θέση για τις δυο πολυσυζητημένες αποχωρήσεις από το “Πρωινό” πήρε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο λόγος βεβαίως για την Δούκισσα Νομικού και την Μαρία Κορινθίου με τις οποίες και δεν μακροημέρευσε η τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

“Ήρθε η Δούκισσα σε μια εκπομπή η οποία ήταν διαφορετική από αυτό που και η ίδια μπορεί να οραματιζόταν. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα η Δούκισσα, ταλαντούχο πλάσμα, πολύ ωραία γυναίκα και πολύ επιτυχημένη στη ζωή της. Ήταν και δική μου πρόταση στον σταθμό για να έρθει. Δεν ταίριαξε όμως η Δούκισσα σε αυτό το είδος εκπομπής. Αισθανόταν και εκείνη να ασφυκτιά και γω αισθανόμουν ότι δεν θα κολλήσει ποτέ αυτό το πράγμα. Οπότε νομίζω ορθώς αποχώρησε η Δούκισσα, την οποία εκτιμώ αφάνταστα”.

 

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου: “Δεν πέρασα καλά στο Πρωινό, ήταν ένα μάθημα για μένα, ψυχικά”

 

“Τώρα στο κομμάτι της Μαρίας Κορινθίου, δεν έχω καταλάβει πραγματικά τι έχει γίνει. Εγώ με την Μαρία δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι στην εκπομπή . Η Μαρία δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Η Μαρία ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν ποια είναι τα εμπορικά, δεν επιλέγω τα εμπορικά και δεν λέω σε κανέναν πως να πει τα εμπορικά. Από κει και πέρα κάτι έγινε, το οποίο δεν έχω αντιληφθεί και γι’ αυτό η Μαρία δεν έχει πει ποτέ κάτι για εμένα. Μπορεί να έγινε κάτι με κάποιους άλλους ανθρώπους, που δεν το γνωρίζω , μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα η Μαρία”.

“Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Δεν είχα κάτι να της πω για να το ακούσει ή κάτι να της πω για να μην το ακούσει» τόνισε, ακόμα, ο Γιώργος Λιάγκας στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1. «Είναι αυτό που λέμε ότι έχω πληρώσει σφάλματα μου αλλά έχω πληρώσει και πράγματα στα οποία δεν είχα καμία συμμετοχή και καμία γνώση”.

 

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το «Πρωινό» 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου