Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφίδα: Μιλούν για πρώτη φορά για την κρίση στον γάμο τους

“Ανταλλάσσαμε λόγια που δεν φιλτράραμε και πληγώναμε ο ένας τον άλλο”

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα μίλησαν στο “Happy Day” για την ζωή τους και τα παιδιά τους.

Το γνωστό ζευγάρι αναφέρθηκε στην κρίση που πέρασε ο γάμος τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον ερχομό του δεύτερου τους παιδιού.

“Η κόρη μας, όταν της ανακοινώσαμε ότι θα αποκτήσει αδερφάκι, δεν ήθελε, της ήρθε βαρύ. Ο γιος μας μοιάζει πολύ στον Αντώνη Βαρδή, μερικές φορές νιώθουμε ότι μεγαλώνουμε τον πατέρα μου” δηλώνει ο Γιάννης Βαρδής.

 

Δείτε επίσης: Γιάννης Βαρδής: “Τα πρώτα χρόνια ο πατέρας μου ήταν ένας… ξένος – Προσπαθούσε πιεστικά και αυστηρά να μοιάσουμε”

 

“Όταν γεννήθηκε ο γιος μας, είχε θέματα με το στομάχι του και για 7 μήνες αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες. Ήταν μία έντονη περίοδος και για εμάς ως ζευγάρι” παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα του Alpha.

“Δεν κοιμόμασταν, τους πρώτους μήνες τσακωνόμασταν συνέχεια με τη Νατάσα. Ανταλλάσσαμε λόγια που δεν φιλτράραμε και πληγώναμε ο ένας τον άλλο” εξομολογείται ο Γιάννης Βαρδής, με τη Νατάσα Σκαφίδα να επισημαίνει πως χρειάστηκε η συμβουλή ενός ειδικού, ο οποίος μάλιστα τους επισήμανε πως, εφόσον κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτή την κρίση, θα είναι για πάντα μαζί.

Σε άλλο σημείο της κοινής τους συνέντευξης ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα αναφέρθηκαν στη γνωριμία τους, στον έρωτα με την πρώτη ματιά, ενώ στη συνέχεια κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για να δείξουν πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλο.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου