Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θάνος Λέκκας: “Έχω βάλει χαρακτηριστικά του πατέρα μου και του παππού μου στον ρόλο μου στο Ναυάγιο”

«Δεν θέλω να σκληρύνω και να πάθω αγκυλώσεις, θέλω να είμαι εύπλαστος», δήλωσε

Ο Θάνος Λέκκας μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την εμπειρία του με την υποκριτική, τα παιδικά του χρόνια και την πετυχημένη σειρά ”Ναυάγιο” που πρωταγωνιστεί.

Αναφερόμενος στην εμπειρία του μέχρι σήμερα με την υποκριτική και τα παιδικά του χρόνια, είπε:

«Είμαι πολύ περήφανος για όλες τις συνεργασίες μου στην πορεία της καριέρας μου, πάντα με οδηγεί ένα ένστικτο να πάω από τη μια δουλειά στην επόμενη. Όσο πιο εσωστρεφής είναι κάποιος τόσο πιο πολλά έχει να βγάλει στη δουλειά. Ως παιδί μου ήμουν υπερκινητικό, πολύ διακριτικό με τους μεγάλους, να μην ενοχλήσω και να μην είμαι το κέντρο της προσοχής.

Ήμουν διακριτικός αλλά ήθελα κιόλας να συμμετέχω. Στο άσχετο έκανα πράγματα και έβλεπα ότι τελικά περνούσαμε καλά. Στο σχολείο έκανα θέατρο το οποίο μου έκανε καλό. Απέκτησα φίλους, ανθρώπους που ασχολούνται με κάτι άλλο από το, ”διάβασες; πρέπει να είσαι καλός στα μαθήματα” και μου ζητούσαν να λυθώ.

Προσπαθώ να κρατήσω την αγνότητα των παιδικών χρόνων αλλά η παιδικότητα μου έχει περάσει. Θέλω απλώς να είμαι ανοιχτός και εύπλαστος. Δεν θέλω να σκληρύνω και να πάθω αγκυλώσεις».

Για την πετυχημένη σειρά Ναυάγιο και τον ρόλο του ως ”Μιχάλης”, ανέφερε:

«Αυτό που είπα στον εαυτό μου όταν είδα όλη τη δουλειά και την ιστορία πίσω από τη σειρά ήταν, ”Θάνο έχεις πολύ δουλειά”. Δεν βάζω ποτέ μπροστά μου κάτι μεγαλύτερο από αυτό που μπορώ να ”φάω”. Είναι πάντα μπροστά μου η δική μου ευθύνη και το δικό μου μερίδιο. Πάντα έχουμε κοινά με τους ρόλους μας. Αναγκαστικά έχω βάλει χαρακτηριστικά του πατέρα μου, του παππού μου, αυτοί ήταν άνδρες που πέρασαν από εκείνη την εποχή».

Ακόμη αποκάλυψε κάποιες εξελίξεις από την συνέχεια της σειράς, τι είπε:

«Τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν για όλους. Οι αντοχές μειώνονται, είναι πολιορκία, ποιος θα σε ρίξει πρώτος, απέναντι στο ζήτημα. Αρχίζουν οι απειλές, οι πιέσεις. Υπάρχουν βολές ενάντια στην ομαδικότητά μας, όποτε θα έχουμε ακόμα πολλές ταραχές και εξελίξεις».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου