Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ξέσπασε ο Δημήτρης Παπανώτας: “Έκανα τα πάντα ως παρουσιαστής για να έρθει 30 χρόνια μετά ο κ. Μακαλιάς να με πει πανελίστα;”

“Το ότι κόσμος γυρνάει την πλάτη σε αυτό το τόσο ισχυρό Μέσο, εμένα κάτι μου λέει”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν καλεσμένος στην Φαίη Σκορδά την Τετάρτη το μεσημέρι και μίλησε για όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες μεταξύ του ιδίου και της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα αλλά και της πρωινής εκπομπής του Star.

“Είπαν τα παιδιά στο Breakfast ότι δεν έχω χιούμορ. Αν για κάτι με προσλαμβάνουν είναι για τις γνώσεις μου και το χιούμορ μου. Άκουσα κάτι κουλά…” είπε αρχικά.

Κατόπιν εξήγησε το beef με την Μπέττυ Μαγγίρα, τον Δημήτρη Μακαλιά και την εκπομπή τους.

“Μου έρχεται μια κάμερα από την εκπομπή της Μαγγίρα, ήμουν πολύ γλυκός. Έστειλα και χαιρετίσματα στην Μπέττυ. Ο σχολιασμός ήταν… Δεν με ενδιαφέρει να έχει κάποιος αρνητική άποψη για τις απόψεις μου. Το χειρότερο ήταν ότι μετά τον σχολιασμό παίρνουν έναν πάκο χαρτιά και λένε ότι ο Παπανώτας πρέπει να έχει πολλά πτυχία. Παίρνω την Μπέττυ τηλέφωνο και της λέω ότι δεν έχω πει ότι χρειάζεσαι πτυχία για την τηλεόραση. Θα ήμουν ηλίθιος να πω κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα ήταν να ξανακάνουν το ίδιο σκετς. Αν δεν αγανακτήσεις, πότε; Βγήκα και είπα ότι δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου και δεν με ενδιαφέρει σαν παρουσιάστρια η κυρία Μαγγίρα. Μετά έβαλε η Μπέττυ τον κύριο Μακαλιά να πει ότι είμαι πανελίστας. Όταν έκανα τον κεντρικό παρουσιαστή έκανα εγώ την σκαλέτα και το μοντάζ. Για να έρθει 30 χρόνια μετά να με πει πανελίστα; Είναι ύβρις. Μετά έρχονται όλοι και σχολιάζουν. Η αισθητικής της βιντεοκασέτας του 80 που έχουν στα σκετσάκια δεν με αφορά. Mπορούν να με αφήσουν ήσυχο; Έχω δηλώσει να μην παίζουν τις δηλώσεις μου και συνεχίζουν να τις παίζουν από αλλού. Πάντα απαντάω. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά γι’ αυτό απαντάω” ανέφερε.

 

“Κάντε μου έναν κατάλογο με τα ταλέντα της”

Κατόπιν μίλησε για τη δήλωσή του για τις εμφανίσεις την Μπέττυ Μαγγίρα με τη Μαρινέλλα.

“Δεν είσαι πολύπλευρο ταλέντο όταν είσαι μέτριος ηθοποιός, μέτριος τραγουδιστής και αργότερα μέτριος πολιτικός. Δεν κατάλαβα τη συνεργασία της Μαρινέλλας με την Μπέττυ. Κάντε μου έναν κατάλογο με τα ταλέντα της. Είναι η πραγματικότητα ότι είναι 50χρονη και κάνει μπουζούκια” είπε ενώ μάταια η Φαίη Σκορδά περίμενε να σηκώσει το τηλέφωνο η παρουσιάστρια για να τα βρουν.

 

“Δεν με αφορά να κάνω τον κεντρικό παρουσιαστή”

Όπως είπε, δεν τον ενδιαφέρει να είναι κεντρικός παρουσιαστής:

“Δεν είμαι πλεονέκτης, τη δόξα τη γνώρισα σε βαθμό που δεν μπορούν να τη γνωρίσουν οι τωρινοί παρουσιαστές. Το χόρτασα και μπούχτισα, δεν με αφορά να κάνω τον κεντρικό γιατί με αφορά να έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο για μένα, για τα σκυλιά μου, για την οικογένειά μου, για τους φίλους μου, για τις βόλτες μου στην παραλία. Έκανα δελτίο ειδήσεων με τον πατέρα του Λάμπρου, ήμουν αρχισυντάκτης και παρουσιαστής”.

“Το ότι έχουμε κάνει την τηλεόραση άλλα αντ’ άλλων το βλέπεις στα other στην τηλεθέαση. Το ότι κόσμος γυρνάει την πλάτη σε αυτό το τόσο ισχυρό Μέσο, εμένα κάτι μου λέει” είπε.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου