Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τραϊάνα Ανανία: “Καμία φορά βρωμάω” – Ανδρέας Μικρούτσικος: “Εγώ είπα τι μου έχουν πει”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Τραϊάνα Ανανία απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, μετά από όσα δήλωσε ο ίδιος για εκείνη χθες Τρίτη, στον αέρα της “Super Κατερίνα“.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως έχει μάθει και του έχουν μεταφέρει, ότι η ηθοποιός έχει ιδιαίτερη συμπεριφορά απέναντι σε εργαζομένους, με αποτέλεσμα να μην την θέλουν για συνεργασία.

“Δεν έχω πρόβλημα. Κι εγώ μπορεί να μη θέλω να βλέπω κάποιους άλλους. Ο καθένας με τις επιλογές του και τις προτιμήσεις του. Τα φιλιά μου” είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία για την ανάρτηση που ανέβασε στα social media για το γεγονός και συνέχισε όταν ο Δημήτρης Κόκοτας ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με την ίδια στο J2US:

“Καμία φορά βρωμάω”.

 

Δείτε επίσης: Γιάννης Πουλόπουλος σε Ανδρέα Μικρούτσικο: “Δεν χρειάζομαι κακοποιητή, στο Fame Story έκανες τα ίδια”

 

“Δεν ρίχνει λάδι στη φωτιά κι αυτό το εκτιμώ”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε από τη μεριά του:

“Είναι μία πολύ μετρημένη απάντηση. Δεν ρίχνει λάδι στη φωτιά κι αυτό το εκτιμώ γιατί θα μπορούσε να το δει ως εφαλτήριο για να βγάλει θέμα ή κάποια πολεμική. Εγώ είπα τι μου έχουν πει. Μου έχουν μιλήσει πάρα πολλοί εργαζόμενοι και σήμερα περισσότεροι μου μίλησαν από το J2US. Εγώ δεν έρχομαι σαν καρφί, είπα ότι μιλάς για συμπεριφορές περίεργες όταν απλοί εργαζόμενοι σε κατηγορούν για αυτό. Η ίδια είπε, ναι, έχω υπάρξει τοξική. Όταν σε πιάνει απλός εργαζόμενος και σου το λέει, τι να έχει με την κ. Ανανία. Δεν μου το είπε ένας αλλά όλοι. Άρα, έχει μία συμπεριφορά που ενοχλεί… Θα μου επιτρέψετε τις συγκεκριμένες συμπεριφορές να μην τις αναφέρω”.

 

Δείτε το βίντεο:







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου