Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: “Πρώτη φορά το έκανα, ήμουν άρρωστη δυο μέρες”

“Σκέφτομαι αυτούς που πραγματικά βασανίζονται…”

Η Ελένη Μενεγάκη, στον αέρα της εκπομπής της την Τρίτη το μεσημέρι, αποκάλυψε τι της συνέβη φέτος και ήταν δύο μέρες άρρωστη.

Η παρουσιάστρια του MEGA με αφορμή το θέμα που είχαν στην εκπομπή για την αυπνία και τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει σωματικά και ψυχολογική έκανε μία προσωπική εξομολόγηση.

 

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: “Ένα από τα παιδιά μου δεν έβγαινε από το δωμάτιο να κάνει το μάθημά του, κλειδωνόταν και…”

 

“Όλη μου τη ζωή το κάνω αυτό…”

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε:

“Εγώ το βράδυ βάζω μία ταινία, μία σειρά και ποτέ δεν τη βλέπω, αν θέλω να τη δω πρέπει να τη βάλω ένα Σαββατοκύριακο μεσημέρι ή ένα πρωί μέχρι να ξυπνήσουν όλοι. Παιδιά φέτος το έκανα μία φορά και είπα «θα τρελαθώ…». Έμεινα ξάγρυπνη, είδα να ξημερώνει και είπα «Θεέ μου, τι βλακεία, γιατί με πίεσα; Αφού ο οργανισμός μου μού λέει «σου έρχεται Ελενίτσα μου ο ύπνος, γύρε και κοιμήσου». Όλη μου τη ζωή το κάνω αυτό…”.

Και πρόσθεσε:

“Πρώτη φορά το έκανα, ξημέρωσε και είπα «θα τρελαθώ», το κεφάλι μου δεν ήξερα που να το βάλω. Ήμουν άρρωστη δύο μέρες και σκέφτομαι αυτούς που πραγματικά βασανίζονται με τον ύπνο”.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου