Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Οι πρώτες δηλώσεις του Θανάση Αλευρά και του Ζερόμ Καλούτα μετά την ανακοίνωση για την Eurovision

“Θα περιμένουμε να ακούσουμε το τραγούδι όλοι μαζί για πρώτη φορά στις 7 του Μάρτη”

Μετά από την ανακοίνωση της ΕΡΤ στις 23/1, έγινε γνωστό πως ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι φετινοί ανταποκριτές-σχολιαστές στην μετάδοση της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

Οι δύο καλλιτέχνες, που φέτος συνεργάζονται και θεατρικά, θα ταξιδέψουν τον ερχόμενο Μάιο στο stage του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού για να κρατήσουν συντροφιά στο ελληνικό κοινό που θα παρακολουθεί τη διοργάνωση από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

“Σας ευχαριστώ πολύ! Δέχθηκε με πολλή χαρά το κάλεσμα της ΕΡΤ. Είναι, άλλωστε, πολύ τιμητικό να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Μέχρι τις 7 του Μάρτη, που θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του τραγουδιού, δεν ξέρω τίποτα παραπάνω” δηλώνει ο Θανάσης Αλευράς στην κάμερα του “Breakfast @ Star“.

“Δεν υπάρχει άγχος, είναι φρέσκα τα νέα, τώρα τα επεξεργαζόμαστε. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ευχόμαστε το καλύτερο” ανέφερε από την πλευρά του ο Ζερόμ Καλούτα.

“Είναι φανταστικό που θα συνεργαστούμε με τον Ζερόμ! Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες και μετά τις 7 του Μάρτη θα σας πω ό,τι θέλετε” πρόσθεσε ο Θανάσης Αλευράς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star.

“Τώρα μαθαίνουμε κι εμείς τις πρώτες πληροφορίες. Θα περιμένουμε να ακούσουμε το τραγούδι όλοι μαζί για πρώτη φορά στις 7 του Μάρτη και θα τα πούμε μετά” σημειώνει ο Ζερόμ Καλούτα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου