Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέγκυ Ζήνα: “Το να φοράει η JLo ένα κορμάκι και να αποθεώνεται σε ένα στάδιο, δεν είναι το ίδιο με πίστα μπουζουκιών”

Η τραγουδίστρια μίλησε για το τι θεωρεί «παρακμή»

Μία πρόσφατη δήλωσή της, σχετικά με το τι θεωρεί παρακμή, σχολίασε η Πέγκυ Ζήνα στην εκπομπή «Καλύτερα σε γίνεται», όπου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/2).

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, παρακμή είναι: «Να έχεις µια συµπεριφορά στη σκηνή η οποία να έχει ελάχιστα ρούχα, να µην έχεις πολύ καλή φωνή και ως προσωπικότητα να επιτρέπεις στον κόσµο, µεθυσµένο, να σου φέρεται όπως να ’ναι».

Αυτή τη δήλωση ζήτησε η Ναταλία Γερμανού να σχολιάσει η Πέγκυ Ζήνα.

«Δεν την έχω αποφύγει αυτήν την εικόνα. Δεν έχω κανέναν πρόβλημα με τις τραγουδίστριες που φοράνε λίγα ρούχα», τόνισε.

«Το να φορέσει η JLo ένα κορμάκι και να βγει σε ένα στάδιο με 100.000 ανθρώπους και να την αποθεώσουν και να χορεύει καλύτερα από τις χορεύτριες, δεν είναι το ίδιο με μια πίστα μπουζουκιών, με λουλούδια κάτω. Αυτό κάνει σαν εικόνα παρακμιακή», ξεκαθάρισε και συνέχισε:

«Την έχω υποστεί αυτή την εικόνα, ίσως και να έχω ακούσει 1-2 στυλίστες που μου είπαν “δεν θες να βγεις θελκτική;”. Η αθώα μου όψη όμως και η καλή μου φωνή, έφερνε ισορροπία. Μια τραγουδίστρια που δεν έχει καλή φωνή, αν εμφανιστεί με λίγα ρούχα, δεν δίνει δικαιίωμα σε έναν άνθρωπου που έχει πιει; Ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, τον προκαλείς. Ακόμα και σε έναν άνθρωπο που έχει πιει. Εμένα δεν με έχουν προσβάλλει, δεν μου έχουν φερθεί ανάρμοστα. Με την υποψία ότι κάποιος πάει να φερθεί έτσι, αποκτώ το μάτι του καρχαρία» .




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου