Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Μπακοδήμου: “Δεν θεωρώ ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη, σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη”

Η παρουσιάστρια του Happy Day σχολίασε και την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Μαρία Μπακοδήμου και την Κατερίνα Καινούργιου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε το παρών χθες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Alpha και εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Η παρουσιάστρια του Happy Day σχολίασε και την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Μαρία Μπακοδήμου και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν έχουμε σχεδιάσει κάτι συγκεκριμένο για του χρόνου, η δική μου σύμβαση και της ομάδας μου είναι σε ισχύ και θα συνεχίσουμε κανονικά. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και πλήρης με το Happy Day, οπότε σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όσον αφορά στην «κόντρα» της Μαρίας Μπακοδήμου και της Κατερίνας Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Δεν την κατάλαβα αυτή την κόντρα. Αν υπάρχει κάτι από το παρελθόν δεν το γνωρίζω. Συγκεκριμένα, η Μαρία δεν ήθελε να πει κάτι κακό. Δεν θεωρώ ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη, σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη για παράδειγμα. Αυτό μου φάνηκε πιο αιχμηρό από τα σχόλια της Μπακοδήμου και το είπα και στην εκπομπή».

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μετά το 2:00′:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου