Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μίνως Θεοχάρης: “Με τον έρωτα και τη συντροφικότητα δεν τα έχω καταφέρει ακόμα πολύ καλά”

«Δεν τα έχω καταφέρει όσο καλά θα ήθελα και είναι κάτι που με προβληματίζει αυτό» πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Μίνως Θεοχάρης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια του πατέρα του, τα χρόνια της εφηβείας, τον έρωτα και το φλερτ.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, ανέφερε: «Η εργασία είναι ψυχοθεραπεία. Η σκηνή σου παίρνει τα πάντα, θλίψη, μελαγχολία, σκοτούρες. Ανήκω σε μια γενιά που της έτυχαν πολλά, και η οικονομική κρίση, και μετά ο κόβιντ. Γι’ αυτό είμαστε μια γενιά που μάθαμε να δουλεύουμε σκληρά και να μην είμαστε τεμπέληδες. Ανέκαθεν ήμουν ψώνιο, γιατί είναι και ένας αμυντικός μηχανισμός να αντιπαρέλθεις πράγματα που μπορεί να σε στενοχωρήσουν, να σε στριμώχνουν. Σίγουρα σε μια ηλικία που ήμουν πολύ μικρότερος και έπαιρνα αρκετή απόρριψη έκανα αυτό το βήμα μέσα μου, δημιουργώντας ένα υπερεγώ».

Στη συνέχεια, περιέγραψε για την απώλεια που βίωσε: «Από τα παιδικά μου χρόνια κρατάω τα καλοκαίρια με τη γιαγιά και τον παππού. Ο πατέρας μου πέθανε δέκα μέρες πριν γεννηθώ. Ευτυχώς είχα τον πατριό μου με τον οποίο μεγάλωσα και τον παππού μου, οπότε υπήρχαν δύο άνθρωποι που δεν με άφησαν να νιώσω εντονα την απώλεια του βιολογικού μου πατέρα και με το παραπάνω».

Επίσης, τόνισε: «Από την εφηβεία μου “πετάω” τα πάντα γιατί δεν ήταν ωραία, δεν περνούσα καλά. Θα τα “πετάξω” όλα και θα κρατήσω ίσως μόνο αυτά που έγραφα, έγραφα πάρα πολύ».

Τέλος, ο Μίνως Θεοχάρης σχετικά με τον έρωτα σημείωσε: «Με τον έρωτα και τη συντροφικότητα δεν τα έχω καταφέρει ακόμα πολύ καλά, όσο καλά θα ήθελα και είναι κάτι που με προβληματίζει αυτό. Όταν ερωτεύομαι όμως – που έχει να μου συμβεί πολλά χρόνια – είμαι έτοιμος να τα τινάξω όλα στον αέρα. Το φλέρτ στην εποχή μας είναι ξενέρωτο. Βαριέμαι πάρα πολύ τις καρδούλες και τις αντιδράσεις στα stories. Συγκρίνεται τώρα τίποτα με το φλερτ το κανονικό; Που προσπαθείς να διαβάσεις αν σε διαβάζει και εκείνος με τον ίδιο τρόπο; Δεν συγκρίνεται τίποτα με αυτό».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου